STEAUA – DINAMO 1-1: Ce i-a spus Gigi Becali lui Borcea la telefon după derby

STEAUA - DINAMO 1-1: Derby de România s-a disputat fără doi oameni extrem de importanţi pentru istoria recentă a celor două cluburi: patronul Stelei, Gigi Becali şi fostul acţionar dinamovist, Cristian Borcea.

02 mart. 2014, 11:30
STEAUA – DINAMO 1-1: Ce i-a spus Gigi Becali lui Borcea la telefon după derby

STEAUA – DINAMO 1-1: Conform surselor fanatik.ro, Gigi Becali a trăit partida cu sufletul la gură. S-a bucurat ca un copil la golul Stelei din final, felicitîndu-se că a decis să-l achiziţioneze pe Keşeru. Finanțatorul roș-albaștrilor nu a fost însă deloc încîntat de evoluțiile lui Tănase, Chipciu și Stanciu, care au fost de nerecunoscut. La final, Gigi s-a interesat ce post de televiziune va transmite următoarea partidă a trupei lui Reghe, asta deoarece nu a putut viziona Concordia – Steaua din cauza faptului că penitenciarul nu este abonat la firma de cablu în care este inclus postul Dolcesport, dar i-a dat şi un telefon finului Borcea pentru a-l felicita. De partea cealaltă, fostul preşedinte executiv al “cîinilor” a făcut show pînă să primească apelul de la Becali.

La început, el a vizionat resemnat partida, conștient că alb-roșii au șanse mici să obțină un rezultat bun în Ghencea. Apoi a urlat cît l-au ţinut plămînii la golul lui Girgore, iar ultimele minute ale partidei le-a trăit intens. Întîi, golul lui Keşeru l-a dărîmat! După cîteva minute de tristeţe şi emoţii că Dinamo ar putea pierde, el s-a declarat satisfăcut că echipa a plecat din Ghencea cu un punct. De asemenea, omul de afaceri le-a mărturisit apropiaților că se gîndește la modul cel mai serios să investească din nou la Dinamo în cazul în care va scăpa de condamnare în “Dosarul Transferurilor”.