STEAUA-DINAMO 2-1: Reghecampf, ofertă fabuloasă. Primele reacţii după derby

FCSB s-a impus, duminică seară, scor 2-1, în derby-ul cu Dinamo, disputat în etapa a treia din play-off-ul Ligii I.

02 apr. 2017, 19:49
STEAUA-DINAMO 2-1: Reghecampf, ofertă fabuloasă. Primele reacţii după derby

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că pleacă de la FCSB dacă nu reuşeşte să învingă Dinamo, iar planurile antrenorului au ieşit cum nu se poate mai bine. Vicecampioana a trecut de marea rivală, scor 2-1, şi a întrerupt o serie de zece meciuri fără victoria, discursul tehnicianului fiind unul destul de echilibrat.

„Am văzut o echipă dornică să joace. Am avut iniţiativa din primul minut, am fost agresivi la limita regulamentului. Din păcate, am ratat foarte mult. Sunt mulţumit că jucătorii pe care i-am introdus, după mult timp, au adus ceva în plus. În afară de Harlem, care a marcat mereu după ce l-am băgat. Pleaşcă e un jucător cu inspiraţie şi cu experienţă în Liga 1. Nu l-am titularizat degeaba. E un jucător bun, mai ales că aveam nevoie de un jucător mai masiv care să joace împotriva lui Filip.Cred că în seara asta am văzut câţi oameni iubsc această echipă. E păcat că nu ne putem înţelege între noi în privinţa numelui. Ai o echipă care te-a reprezentat cu brio în cupele europene. Chiar nu înţeleg. Pleaşcă aprimit un cot în ochi, l-aţi văzut cum arată. Fiind în atmosfera jocului, ambii antrenori sunt mult mai implicaţi decât cei din tribune. Nu cred că Dinamo iese din lupta pentru titlu. Ambele echipe au încercat să câştige. Cred că dacă nu vor lăsa capul jos vor obţine victorii. Mereu lucrăm acelaşi lucru. Contează mult atitudinea jucătorului, iar dacă ei vor înţelege asta vom câştiga. Am jucat trei meciuri în play-off. Denis încearcă să câştige cât mai mult, să marcheze. Dar să vorbim acum de un transfer e prea devreme. O să semneze atunci când o să marcheze la echipa naţională, o să vină la echipa de club şi o să marcheze. O să semneze atunci când o să înţeleagă ce e un jucător profesionist”, a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Reghecampf este curtat insistent de o echipă din Emiratele Arabe Unite. Din câte se pare, şefii clubului Al Wahda îl doresc pe tehnicianul român. Primele discuţii dintre cele două părţi au avut loc la Doha, în Qatar, acum două săptămâni. Atunci, arabii i-ar fi promis lui Reghecampf un salariu anul în valoare de 1 milion de euro. Antrenorul a fost mulţumit de oferta primită, însă le-a cerut oficialilor grupării din Emirate să aibă răbdare. Motivul? Reghe trebuie să ajungă la un numitor comun cu Gigi Becali în privinţa condiţiilor în  care se va produce despărţirea de FCSB. 

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul doi în clasament, cu 30 de puncte, la egalitate cu liderul Viitorul, însă formaţia antrenată de Gheorghe Hagi are un meci în minus, partida de luni, de la Giurgiu, cu Astra. De partea cealaltă, Dinamo este pe poziţia a şasea, cu 23 de puncte.