STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Reghecampf: E greu să lucrezi la moralul jucătorilor, după meciul cu Astra

STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul de miercuri, cu Dinamo, pe care Steaua îl va juca în returul semifinalelor Cupei României, pe Arena Națională cu începere de la ora 21:30. Partida tur s-a terminat la egalitate, 0-0.

19 apr. 2016, 11:09
STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Reghecampf: E greu să lucrezi la moralul jucătorilor, după meciul cu Astra

STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. „Nu putem uita așa repede meciul cu Astra, este normal să fie așa pentru că dacă învingeam ajungeam pe primul loc și puteam câștiga campionatul. Aveam o opțiune serioasă pentru a se întâmpla asta. Acum eu cred că încă nu s-a terminat totul, avem de recuperat șase puncte, o să fie foarte greu, dar mergem înainte!

Acum ne gândim la meciul cu Dinamo, n-am câștigat până acum în fața lor, încecăm să o facem mâine seară. E clar că echipa care o să fie mai pregătită o să câștige meciul de mâine seară. Revenind un pic la meciul cu Astra eu cred totuși că am avut două, trei șanse foarte mari în prima repriză și din păcate le-am mai făcut cadou un penalty chiar înainte de pauză. Dacă după primele 45 de minute intram la vestiare cu 0-0, altul era rezultatul în partida de la Giurgiu„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Întrebat cum au resimțit jucătorii declarațiile patronului din ultima vreme, tehnicianul campioanei a comentat: „Jucătorii sunt mult mai preocupați de ce se întâmplă acum la echipă și nu am timp să-i întreb ce cred de declarațiile patronului! Jucătorii vor să câștige campionatul, vor să ajungă în cupele europene, să fie convocați la echipa națională.

Normal că vor să se câștige cele două cupe, Cupa României și Cupa Ligii, dar până atunci ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo pe care trebuie să-l câștigăm, dacă vrem să ajungem în finala Cupei României. Este foarte greu să mai lucrezi la moralul jucătorilor după un asemenea meci, ca cel cu Astra, dar de asta suntem aici! Trebuie să-i facem să înțeleagă că nu ne-am ridicat la nivelul nostru în meciul cu Astra!„.