STEAUA-DINAMO: Gigi Becali, ultimatum pentru Reghecampf din închisoare

STEAUA-DINAMO: Vrea să câştige totul la nivel intern! Gigi Becali nu este mulţumit doar cu câştigarea campionatului unde "roş-albaştrii" sunt favoriţi. Gigi Becali i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf că o eventuală eliminare din Cupă a Stelei după dubla cu Dinamo va atrage represalii.

25 mart. 2014, 06:48
STEAUA-DINAMO: Gigi Becali, ultimatum pentru Reghecampf din închisoare

STEAUA-DINAMO: Fotbalul fierbe înaintea partidei de joi din semifinalele Cupei României, dintre Steaua şi Dinamo. Gigi Becali i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf că nu va accepta o eventuală eliminare a Stelei în faţa lui Dinamo. „Până acum, patronul nu a avut motive de nemulţumire, dar i s-a părut că jocul nu mai este la fel de consistent ca în tur. Din acest motiv, îi este teamă de dubla cu Dinamo şi i-a atras atenţia lui Reghecampf ca nu cumva să ducă Steaua în finala Cupei şi apoi să nu câştige trofeul pentru că se va supăra foarte tare. Îşi doreşte foarte mult ca Steaua să facă eventul în sezonul ăsta, iar o eliminare în semifinalele Cupei în faţa rivalilor de la Dinamo nu i-ar cădea bine. Mi-a spus chiar că se gândeşte să-l schimbe pe «Reghe» dacă nu iese totul bine”, a declarat, pentru „ring”, un apropiat al patronului stelist. 

STEAUA-DINAMO: Pentru ca totul să fie bine pentru stelişti, Becali a transmis că va premia calificarea în finala Cupei. „Pentru că îşi doreşte foarte mult Cupa şi campionatul, Gigi Becali a anunţat că va motiva special echipa pentru semifinala cu Dinamo. Vrea ca încă din tur echipa să-şi asigure în proporţie foarte mare calificarea pentru că a văzut ce s-a întâmplat la meciul de campionat din Ghencea când «Reghe» şi jucătorii s-au bătut cu pumnul în piept că vor face scor cu Dinamo şi până la urmă au făcut un egal smuls în ultimele minute ale meciului”, a mai declarat sursa ziarulring.ro.

STEAUA-DINAMO 2014: Vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri şi de către patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice. Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Arena Naţională va fi interzisă joi, între orele 17.00 – 23.30, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului. Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului: Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, Şoseaua Mihai Bravu, Şoseaua Iancului, Şoseaua Pantelimon, Bulevardul Chişinău şi Bulevardul Basarabia.

Cadrele Poliţiei Locale ale Primăriei Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice în intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 şi 1.500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile.

Partida STEAUA-DINAMO, contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României, este programată, joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

STEAUA-DINAMO: preţuri bilete

Cel mai ieftin bilet la partida Steaua – Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României – Timişoreana, care se va disputa la 27 martie pe Arena Naţională, costă 10 lei, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Peluza Sud (Bulevardul Basarabia): Inelul 3 – 10 lei, Inelul 2 – 15 lei, Inelul 1 – 15 lei;

Tribuna a II-a: Inelul 3 – 20 lei, Inelul 2 – 30 lei, Inelul 1 – Periferic – 40 lei, Inelul 1 – Median – 60 lei, Inelul 1 – Central – 80 lei;

Tribuna I: Inelul 3 – 20 lei, Inelul 2 – 30 lei;

VIP 3 – 50 lei, VIP 2 – 100 lei, VIP 1 – 150 lei, Loje – 500 lei.