STEAUA – DINAMO LIVE. Gino Iorgulescu, anunţ important: Sunt DE ACORD să se aprindă torţe

STEAUA - DINAMO LIVE. Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi fost mai bine dacă derby-ul Steaua - Dinamo s-ar fi jucat pe Arena Naţională în loc de stadionul din Ghencea.

26 feb. 2014, 12:58
STEAUA – DINAMO LIVE. Gino Iorgulescu, anunţ important: Sunt DE ACORD să se aprindă torţe

STEAUA – DINAMO LIVE.Stadionul Steaua a fost verificat şi îndeplineşte condiţiile pentru a găzdui un derby. Ar fi fost mai bine dacă s-ar fi jucat pe Arena Naţională, ar fi fost mai mulţi spectatori, stadionul este în condiţii mai bune, dar naţionala are prioritate, iar Mircea Sandu şi-a luat toate măsurile pentru a nu putea juca acolo, deoarece s-a observat că gazonul nu rezistă la două meciuri într-un interval de trei zile„, a spus preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă.

Totodată, el a făcut şi o caracterizare a eternului duel: „Derby de tradiţie, cum ştim de atâţia ani, nu contează valoarea echipelor, pentru că intervin mai mulţi factori, sunt spectatorii, forma jucătorilor, starea terenului, arbitrajele„.

Gino Iorgulescu a mai spus că „spectacolul din tribune face parte din acest fenomen – fotbal – şi sunt de acord să se aprindă torţe, dar cu măsurile de rigoare luate de către cei care organizează. Se vrea la derby un spectacol cu artificii sau cu torţe, dar trebuie aprobări de la toate organele în drept„.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO, bătaie pe bilete la DERBY. Messi poate fi prezent pe stadion

Şeful LPF a vorbit şi despre debutul campionatului. „Sunt echipe pregătite fizic bine, parcă se joacă puţin mai tacticizat şi cu mai mare prudenţă, mai puţin spectaculos, dar sper că pe viitor se va îmbunătăţi şi calitatea jocurilor”, a spus Gino Iorgulescu, citat de Agerpres.

Legat de acuzaţiile vehiculate în presă despre faptul că Steaua a învins uşor Concordia în ambele meciuri, Iorgulescu a subliniat: „Am mai văzut acuze din acestea, sunt vorbe care se aruncă fără o acoperire concretă, fără să aibă cineva vreo informaţie sau ceva palpabil pentru a putea interveni. Mai sunt şi vorbe care sunt aruncate ca să destabilizeze atmosfera„.

Iorgulescu a vorbit şi despre alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF: „În afară de Gică Popescu nu văd alt favorit. Are imagine, a jucat la echipe mari, e preocupat, a mers prin ţară, a stat de vorbă cu toţi votanţii„.

STEAUA – DINAMO se va juca sâmbătă, de la ora 21.00, va fi transmis în direct de DigiSport şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi RĂZBOI TOTAL. Steaua şi Dinamo se întâlnesc de două ori în martie