STEAUA DINAMO LIVE: Avertismentul „câinilor”. Jandarmii se pregătesc de „război”

STEAUA DINAMO LIVE: Partida dintre Steaua şi Dinamo, din cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei României la fotbal, se va disputa joi seara, de la ora 20. 30. În cealaltă confruntare din penultimul act, programată miercuri, de la aceeaşi oră, Petrolul Ploieşti va primi vizita formaţiei Astra Giurgiu. Meciurile retur vor avea loc pe 16 şi 17 aprilie.

27 mart. 2014, 18:38
STEAUA DINAMO LIVE: Avertismentul „câinilor”. Jandarmii se pregătesc de „război”

STEAUA DINAMO LIVE: Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, este convins că elevii săi vor da totul pe teren în partida cu ‘eterna rivală’ Steaua, din prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal, programată joi seara pe stadionul din bulevardul Ghencea.

‘Steaua va avea un meci foarte dificil cu noi, sunt convins de asta. Faptul că întâlnim adversarul nostru de o viaţă face ca ambiţia noastră să fie cu atât mai mare la acest joc. Nu ştiu cu ce mai poate să ne surprindă Steaua, dar o să le fie foarte greu. Le-am demonstrat asta şi în campionat. Aşa o să se întâmple şi joi. O să punem presiune, o să alergăm, o să facem presing. Sunt sigur că va fi un meci frumos’, a declarat Stoican marţi, în cursul unei conferinţe de presă la stadionul Dinamo.

Acesta a ţinut să le răspundă rivalilor de la Steaua, care au afirmat că egalul din Ghencea înregistrat recent în meciul campionat dintre cele două formaţii a fost doar un accidentat. ‘Nu este normal ca o echipă să se considere dinainte câştigătoare. În campionat, noi am făcut o partidă bună în Ghencea, iar joi vom vedea, în Cupă, dacă a fost vorba de un ‘accident’, aşa cum susţin steliştii, sau nu’, a subliniat Stoican.

STEAUA DINAMO LIVE: Antrenorul alb-roşilor a adăugat că toţi jucătorii săi sunt conştienţi de importanţa dublei cu Steaua, care le poate asigura prezenţa în ultimul act al Cupei României, trofeu care reprezintă unul dintre obiectivele dinamoviştilor în acest sezon: ‘Ne gândim la toate aspectele, la faptul că sunt două meciuri importante, le tratăm ca atare, dar suntem conştienţi că este o şansă pentru noi să mergem în ultimul act al competiţiei şi vom profita la maximum de ea’.

Referindu-se la problemele de lot, Flavius Stoican a dezvăluit că ‘Matei şi Thicot sunt incerţi până la ora partidei din Ghencea şi rămâne de văzut dacă se vor afla pe teren. Trebuie să fim atenţi la starea lor de sănătate, pentru ca ei să fie apţi sută la sută’.

Tehnicianul dinamovist a precizat că elevii săi au trecut peste eşecul cu Pandurii din campionat (2-3 pe teren propriu – n.red). ‘Am analizat jocul cu Pandurii şi am văzut ceea ce am greşit, iar acum ne concentrăm asupra jocului cu Steaua. Meciul cu Pandurii a trecut. Am fost dezamăgit şi trist pentru că, dacă învingeam ne consolidam locul 4 în clasament şi puteam să atacăm locul 3. Acesta este obiectivul nostru: să urcăm pas cu pas. Aşa am făcut până acum. Se întâmplă în fotbal să nu-ţi iasă aşa cum doreşti’, a spus Stoican.

El a subliniat că ‘stimulentul cel mai mare’ pentru elevii săi la meciurile cu Steaua nu îl reprezintă o primă anume, ci ‘calificarea în finala Cupei României’.

‘Indiferent pe cine întâlneam în această fază a competiţiei concentrarea noastră era la fel de mare, asemenea şi ambiţia. Dorim ca lumea să fie mulţumită de noi şi chiar şi noi înşine, deoarece suntem o echipă tânără şi vrem să câştigăm trofee. Am încredere în jucătorii mei şi sunt convins că vom face o partidă mare cu Steaua’, a conchis Flavius Stoican.

Partida dintre Steaua şi Dinamo, din cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei României la fotbal, se va disputa joi seara, de la ora 20,30.

În cealaltă confruntare din penultimul act, programată miercuri, de la aceeaşi oră, Petrolul Ploieşti va primi vizita formaţiei Astra Giurgiu. Meciurile retur vor avea loc pe 16 şi 17 aprilie.

STEAUA DINAMO LIVE: Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Steaua şi Dinamo, din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, de joi, de pe Arena Naţională, de la ora 20.30.

Potrivit unui comunicat remis RomaniaTV.net, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu va fi rezervată doar suporterilor echipei Steaua Bucureşti.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Partida Steaua – Dinamo, contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României, este programată, joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.