Steaua-Baku 0-2. Roş-albaştrii au încheiat fără victorie cantonamentul din Spania

Steaua - FC Baku a fost ultimul meci al roş-albaştrilor în cantonamentul de la Marbella. În penultima zi a şederii steliştilor în Spania, aceştia au primit o plachetă personalizată de la primarului localităţii Estepona.

22 ian. 2014, 16:10
Steaua-Baku 0-2. Roş-albaştrii au încheiat fără victorie cantonamentul din Spania

STEAUA a încheiat fără victorie primul cantonament al iernii, din Spania, pierzând miercuri seara cu scorul de 0-2 meciul cu formaţia FC Baku, din Azerbaidjan. În ciuda bilanţului negativ, două egaluri şi trei înfrângeri, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu este supărat pe jucătorii săi.

A fost foarte greu, mai ales pentru jucători, care muncesc foarte mult. Am realizat multe lucruri, în a doua parte va fi mult mai bine. Echipa va juca mult mai bine. Vom pregăti mult mai bine meciurile. Vor fi alte feluri de antrenamente. În al doilea stagiu ne apropiem uşor de meciurile oficiale. Vom avea mai multe antrenamente cu mingea. Pintilii a făcut azi o ecografie şi nu se vede nimic rău. Va mai face şi un RMN vineri, sper să fie bine„, a spus Laurenţiu Reghecampf, la DigiSport.

STEAUA-BAKU DIGI SPORT LIVE.

STEAUA – FC BAKU 0-2

– min. 48 Azerii majorează diferenţa, după o gafă a lui Szukala. Alasgarov este autorul golului.

– min. 17 Solic a deschis scorul pentru azeri. Georgevski şi Latovlevici au greşit la această fază

Steaua va începe cu: Fl. Niţă – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Tănase – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Piovaccari

Steaua îşi încheie miercuri seara stagiul de pregătire din sudul Spaniei, o dată cu disputarea celui de-al cincilea amical, împotriva formaţiei FC Baku, din Azerbaidjan (ora 19.00, în direct la DigiSport).

Până acum, roş-albaştrii au înregistrat două înfrângeri şi două remize şi în ciuda faptului că au marcat doar două goluri, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu s-a arătat îngrijorat, el urmărind alte aspecte ale pregătirii decât rezultatul final al partidelor.

Citeşte şi Steaua, al patrulea meci fără victorie. Roş-albaştrii au remizat cu Union Berlin

În finalul stagiului de pregătire delegaţia Stelei a fost vizitată de către primarul localităţii Estepona, Jose Maria Garcia Urbano. Acesta a dorit să le mulţumească personal steliştilor pentru faptul că au ales ca loc de cantonament acest municipiu şi baza de cantonament şi le-a transmis că le stă la dispoziţie pentru orice solicitare pe care ar putea s-o aibă.

În plus, primarul le-a oferit, în semn de mulţumire, o plachetă personalizată, pe care i-a înmânat-o personal antrenorului Laurenţiu Reghecampf. La rândul lui, acesta i-a mulţumit primarului pentru interesul acordat şi s-a fotografiat, împreună cu câţiva jucători, alături de delegaţia oficială.

Citeşte şi LAURENŢIU REGHECAMPF, anunţ BOMBĂ. Cum vor reacţiona fanii Stelei?