STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV UPDATE

STEAUA - GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV. Steaua încearcă să nu facă niciun pas greșit în această seară contra unei echipe, Gaz Metan Mediaș, care e capabilă de surprize dacă este subestimată. Meciul începe la ora 21:00 și este live pe RomaniaTV.net.

12 sept. 2014, 07:35
STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV UPDATE

STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV. Bourceanu și Tănase sunt singurele probleme din lotul lui Costel Gâlcă, în timp ce Cristi Dulca nu poate conta pe trei titulari.

 

Puteți viziona LIVE VIDEO de la ora 21.00 partida Steaua – Gaz Metan Mediaș aici, aici, aici și aici.

La Steaua ar putea redebuta Raul Rusescu, despre care antrenorul a spus, la conferința de presă de miercuri, că este apt de joc.

De altfel, Gâlcă a comentat situația problemelor din lot: „A apărut că sunt multe accidentări musculare. Nu e adevărat, singurul e Cristi Tănase. A fost Iasmin Latovlevici şi de aceea l-am schimbat la meciul cu Ludogoreţ Razgrad, i-am făcut două RMN şi nu a ieşit nimic. Ceilalţi au doar contuzii: în cantonament a căzut Adi Popa şi după a avut o problemă la coaste, Lucian Sânmărtean a jucat infiltrat, nu ştiu care sunt acele accidentări care au venit în urma leziunilor musculare”, a spus Gâlcă.

„Pentru noi urmeaza meciul cu Steaua. Un meci in care vom intalni campioana, echipa care va juca in Liga Europa. Important pentru a fost ca in aceste zile sa ne revenim fizic si psihic după eșecul din etapa trecută si vrem sa obtinem toate punctele puse in joc”
, a declarat Cristi Dulca, antrenorul longeviv al Ligii 1.

STEAUA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV. Echipe probabile:

Steaua: Arlauskis – Luchin, Varela, Szukała, Pârvulescu – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Chipciu, Sânmărtean – Keseru.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, Trtovac, Mujdragic, Buzean – R. Roberto, Enescu, Fl. Dan, C. Petre – Figliomeni, Buziuc.

Steaua Gaz Metan LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Steaua Gaz Metan Medias Look TV. Cea de-a a șaptea etapă a Ligii 1 de fotbal continuă vineri, de la ora 21.00, în direct la LOOK TV, cu partida dintre Steaua Bucuresti – Gaz Metan Medias. Cu toate că roş-albaştrii ţintesc cele 3 puncte pentru a rămîne în top, Cristi Dulca speră acum să nu plece cu mâna goală din Ghencea.

“E clar că adversara noastră e favorită, e una dintre cele mai bune echipe din ţară. Gâlcă are la dispoziţie jucători extraordinari, dar sunt convins că dacă ne organizăm bine putem scoate cel puţin un punct. Pentru noi ar fi ceva extraordinar, pentru că venim după două înfrângeri consecutive şi avem nevoie de puncte”, a declarat Cristi Dulca pentru prosport.ro.

Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE la următoarea adresă de interenet –> SEENOW 

Steaua Gaz Metan LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Steaua Gaz Metan Medias Look TV.  O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus . 

Steaua Gaz Metan Medias LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Steaua Gaz Metan Medias Look TV.  Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Steaua Gaz Metan LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Steaua Gaz Metan Medias Look TV.  Ultima întâlnire între Steaua şi Gaz Metan Mediaş s-a consemnat în martie anul acesta, când, tot în Ghencea, roş-albaştrii s-au impus clar cu 3-0, golurile fiind FC Steaua Bucuresti a anuntat că biletele au fost puse în vânzare de  joi, 11 septembrie, la casele de la Stadionul Steaua, biletele pentru partida cu Gaz Metan Medias, de vineri (ora 21:00 – Look TV).

Programul caselor de bilete este urmatorul:

JOI – 10:00 – 19:00
Vineri – 10:00 – 21:00

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

PELUZE 5 LEI
TRIBUNA II 10 LEI
TRIBUNA I 15 LEI
TRIBUNA 0 30 LEI
FOTOLII 50 LEI