Steaua l-a transferat pe Florin Tănase

Gigi Becali a anunţat, luni, că Florin Tănase este jucătorul celor de la Steaua. Viitorul lui Gică Hagi va primi 1,5 milioane de euro, plus un procent din viitorul transfer al fotbalistului.

08 aug. 2016, 16:06

Gigi Becali s-a întâlnit, luni, cu Florin Tănase la palatul din Aleea Alexandru, unde fotbalistul şi-a negociat contractul, urmând a primi 10.000 de euro pe lună. Steaua va plăti 1,5 milioane de euro pentru acest transfer, dar Viitorul va primi şi un procent între 15 şi 25 la sută dintr-un viitor transfer, funcţie de momentul acestuia.

Florin Tănase urmează să se prezinte, marţi, la antrenametele Stelei. Fotbalitul intră sun incidenţa regulii jucătorului sun 21 de ani, ceea ce este un mare avantaj pentru Steaua, dar nu poate fi folosit în dubla cu Manchester City, deoarece a jucat cu Viitorul în preliminariile Europa League.

„Am terminat! Am dat mai puţin, că a vrut Gică să-i dea băiatului 70.000 de euro. Deci suma de transfer este de 1,5 milioane de euro plus TVA. Deci 1,8 milioane. Să spunem 1,8 milioane, ca să sune mai pompos. Eu am pus pe el ochii mai demult. El are personalitate şi m-am ciondănit cu el. Şi mi-a zis că vrea 15.000 de euro. Şi i-am zis că „bă, n-ai cum, titularii Stelei au 10.000 de euro!” M-a transpirat puţin. Bine, mi-a plăcut de el. După aia, i-am strâns mâna şi l-am luat în braţe. I-am zis că acum ridic 20 de milioane de euro în braţe. I-am pus clauză de 30 de milioane de euro. Eu consider că o să fie mai scump decât Stanciu. De-aia am şi licitat pentru el: 1 milion, 1,2 milioane de euro, 1,5 milioane de euro.  A semnat pe cinci ani. I-am dat 10.000 pe lună în primii doi ani, apoi 13.000 pe următorii doi ani şi 15.000 în ultimul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a lămurit şi situaţia celorlalte ţinte ale Stelei: „Cu Budescu nu mai e nimic. Au cerut 1,1, eu le-am dat 900.000 pe De Amorim şi Boldrin. Mai mult nu cresc. La Tănase, Gică s-a pripit. Eu vorbisem cu MM şi mi-a zis că nu-l dă. Eu când cred într-un jucător dau oricât pe el, cum e Tănase. Dar îl iau pe Amorim, să zicem că iau 1,5 – 2 milioane de euro”, a mai spus Gigi Becali.