Steaua, lovită crunt de Armată. O rivală din provincie va juca în Ghencea meciurile de acasă

Stadionul din Ghencea, unde Steaua a obţinut cele mai mari performanţe din istorie, îşi schimbă proprietarul, după 41 de ani. Conform ediţiei tipărite a Gazeie Sporturilor, arena va fi folosită de o altă echipă din Liga 1.

03 iun. 2015, 05:56
Steaua, lovită crunt de Armată. O rivală din provincie va juca în Ghencea meciurile de acasă

Pandurii Târgu Jiu a primit acordul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, pentru a se pregăti în Ghencea. potrivit ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, gorjenii se vor reuni la Bucureşti după vacanţa de vară şi se vor antrena în complexul Ministerului Apărării până când vor pleca în primul cantonament din această vară. Mai mult, există chiar posibilitatea ca Pandurii să folosească stadionul Stelei ca arenă proprie în următorul sezon din Liga 1.

Solicitarea Pandurilor de a juca în Ghencea a venit după ce echipa a fost informată că trebuie să plece de la Târgu Jiu, deoarece stadionul din localitate va intra într-un amplu proces de reconstrucţie. Iniţial, gorjenii au intenţionat să evolueze la Drobeta Turnu Severin, însă în cele din urmă au ales varianta Ghencea.

Steaua lui Gigi Becali va juca meciurile de acasă pe Arena Naţională, iar ca loc de antrenament va folosi baza FRF de la Buftea.