STEAUA mai primeşte o lovitură. Va fi dată în judecată şi pentru noua SIGLĂ

Steaua şi-a schimbat sigla după ce a pierdut procesul cu MApN, dar noua stemă, în care apare steaua cu ot colţuri, seamănă izbitor cu cea folosită de legendara formaţie Venus Bucureşti, în perioada interbelică. Acum Venus evoluează în Liga a IV-a, iar oficialii acestei formaţii au început demersurile pentru a chema în instanţa clubul din Ghencea.

02 feb. 2015, 16:43
STEAUA mai primeşte o lovitură. Va fi dată în judecată şi pentru noua SIGLĂ

Steaua a început deja să joace pe tricouri cu noua siglă, steaua cu opt colţuri, dar oficialii lui Venus Bucureşti s-au sesizat şi încearcă să blocheze înregistrarea siglei la OSIM. şefii de la Venus au început deja demersurile şi vor să îşi facă dreptate în instanţă. Contactat de cancan.ro, Robert Ţicleanu, preşedintele celor de la Venus, a confirmat informaţia.

Citeşte şi Conturi BLOCATE la Steaua. Urmează executarea silită

Am început, am vorbit cu avocaţii, iar acum aşteptăm următorii paşi. Este un proces de duratĂ, sunt mai mulţi paşi, iar acum aşteptăm unele răspunsuri de la OSIM, pentru că suntem hotărâţi să ne facem dreptate. Nu este normal ce au făcut cei de la Steaua. Vom organiza şi o conferinţă de presă în acest sens, e clar că acesta este drumul. Noi am contestat toate varintele depuse de ei la OSIM, aici mă refer la cele în care apare steaua cu opt colţuri„, a declarat preşedintele grupării de Liga a IV-a.

Venus Bucureşti a câştigat în perioada interbelică opt titluri de campioană a României.

Citeşte şi Suporterii Stelei cheamă la boicot. „Nimeni la meci”, campanie vehementă anti-FCSB