STEAUA. Mirel Rădoi a stabilit programul de vară al echipei. Unde vor fi cantonamentele

Steaua a anunţat programul pe care echipa condusă de Mirel Rădoi îl va avea în această vară. Roş-albaştrii se vor reuni încă de luni, 8 iunie, sub conducerea noului antrenor, Mirel Rădoi.

05 iun. 2015, 09:42
STEAUA. Mirel Rădoi a stabilit programul de vară al echipei. Unde vor fi cantonamentele

STEAUA se va deplasa la Săcele pentru primul cantonament al verii, care va începe luni, 8 iunie. Jucătorii vor pleca spre munte imediat după ce vor efectua vizita medicală. Mirel Rădoi va conduce antrenamentele la baza Forex, din Brașov.

Cel de-al doilea cantonament al Stelei va avea loc în perioada 22 iunie – 4 iulie, în Austria. Roş-albaştrii vor fi cazaţi la Travel Charme Bergresort, din Werfenweng, localitate aflată în regiunea Tirol.

Citeşte şi Mirel Rădoi vine ca JUCĂTOR Steaua. „Mai joacă UN AN”

Totodată, Steaua a anunţat lista jucătorilor care şi-au încheiat contractele şi nu vor mai continua la formaţia roş-albastră. Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepeliţă, Raul Rusescu şi Alexandru Bourceanu, ajunşi la final de contract cu Steaua, nu vor mai evolua la echipa pregătită de Mirel Rădoi.

Citeşte şi STEAUA se întăreşte. După Cernat, un alt jucător de top a primit o ofertă de nerefuzat

Arlauskis a ajuns la Steaua la începutul sezonului şi a semnat un contract doar pe un an. Portarul lituanian va evolua la Watford.

Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici au ajuns la finalul contractelor cu Steaua, primul fiind legitimat la gruparea din Buelvardul Ghencea din 2010 iar al doilea din 2011.

Bourceanu a fost împrumutat de la Trabzonspor iar Rusescu de la Sevilla.