STEAUA OSMANLISPOR 2-1. Steaua trebuie să câştige în ultima etapă, la Villarreal

STEAUA a câştigat cu scorul de 2-1 în faţa lui Osmanlispor, în cel de-al cincilea meci jucat în grupele Ligii Europa. Roş-albaştrii au revenit după ce la pauză erau conduşi cu 0-1.

23 nov. 2016, 12:11

STEAUA OSMANLISPOR. 1.

  Osmanlispor 5 2 1 2 8:7 7
2. Villarreal 5 1 3 1 7:7 6
3. Steaua București 5 1 3 1 4:5 6
4. Zurich 5 1 3 1 5:5 6

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 86 GOOOL Steaua! Gabi Tamaş marchează cu o senzaţională lovitură de cap, din centrarea lui Boldrin, din lovitură liberă! Steaua-Osmanlispor 2-1!

Min. 82 Achim şutează peste poartă, din 5 metri! Fotbalistul Stelei a reluat din drop, după o lovitură de colţ.

Min. 77 Momcilovic şutează foarte puternic, din afara careului, iar şutul său îl găseşte nepregătit pe portarul turcilor, care respinge cu dificultate.

Min. 74 Şut Vlad Achim, din afara careului, dar portarul lui Osmanlispor reţine mingea.

MIN. 68 GOOOL Steaua! Boldrin execută foarte bine o lovitură liberă de pe dreapta, în fapt un corner mai scurt, portarul lui Osmanli respinge în faţă, iar Momcilovic reia în plasa porţii turcilor. Steaua – Osmanlispor 1-1!

Min. 60 William de Amorim ratează prima mare ocazie a Stelei. Aflat în centrul careului, la 10 metri de poartă, el şutează din prima puţin peste transversală!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 37 Niţă o salvează pe Steaua! Şut Regattin, lângă bară, din pasa lui Delarge, dar portarul nostru scoate în corner. Turcii au fost foarte aproape să facă 2-0.

Min. 30 GOL OSMANLISPOR! Momcilovic este depăşit total de Vrsajevic în careul nostru şi centrează în centru la Ndiaye , care reia în plasă. Steaua – Osmanlispor 0-1!

Min. 23 Raul Rusescu execută o lovitură liberă de la 23 de metri pentru Osmanlispor, dar Florin Niţă reţine fără probleme.

Min. 15 Şut centrare al lui Adi Popa, mingea este deviată uşor cu capul de Momcilovic, dar portarul lui Osmanlispor reţine balonul.

Min. 9 Ripostă a turcilor, dar Niţă reţine un şut pe jos, de la 25 de metri.

Min. 6 Steaua are primul corner al meciului. Contraatac rapid al echipei noastre, dar şutul lui Adi Popa este respins de un fundaş turc în afara terenului de joc.

Min. 1 A început Steaua – Osmanlispor.

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici – Pintilii, Muniru – Enache, Boldrin, De Amorim – Adi Popa
Rezerve: Stăncioiu, Simion, Golubovic, Jakolis, Aganovic, Achim, Bourceanu

Osmanlispor: Karcemarscas – Vrsajevic, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, Maher – Regattin, Ndiaye, Delarge – Rusescu
Rezerve: Arikan, Demir, Guven, Lawal, Webo, Kilicaslan, Bayir

STEAUA s-a mutat la Berceni de trei săptămâni, însă până acum accesul mass-media a fost interzis. Laurenţiu Reghecampf s-a băgat și el la joc alături de elevii săi și a creat o atmosferă relaxantă în cadrul echipei înaintea meciului cu OSMANLISPOR.

STEAUA OSMANLISPOR. Oficialii roș-albaștrilor au anunțat că baza de la Berceni nu e încă finalizată și spun că atunci când totul va fi pus la punct va exista și o inaugurare oficială. Un punct forte depistat de steliști la noua bază de pregătire este drumul mult mai accesibil decât la terenul de la Domnești. Terenul de la Berceni este și mai ferit de ochii oamenilor, fiind la o distanță destul de mare de stradă.

STEAUA OSMANLISPOR. Baza de la Berceni va reprezenta punctul 0 al Stelei. Acolo vor avea totul:

– o clădire cu două etaje în care se vor afla birourile conducerii administrative și ale staff-ului tehnic ;
– sala de forță;
– sala de conferințe;
– șase terenuri cu iarbă naturală;
– un teren de joc cu o tribună de două mii de locuri, pe care să evolueze formația secundă a clubului, înscrisă în Liga a 3-a;
– un complex de garsoniere în care pot locui gratis jucătorii, aceia dintre ei care nu vor ține neapărat să-și închirieze locuințe;
– bucătărie și sală de mese cu 50 de locuri.