STEAUA OŢELUL LIVE 2-2: Repetiţie pentru FINALA CUPEI ROMANIEI, DIGI SPORT LIVE

STEAUA OŢELUL LIVE: Cu gandul mai mult la FINALA CUPEI ROMANIEI, pe care o va disputa pe 23 mai cu ASTRA GIURGIU, STEAUA primeste diseara, la ora 20:00, vizita OTELULUI GALATI in etapa 34 din LIGA I, ultima a campionatului.

20 mai 2014, 09:56
STEAUA OŢELUL LIVE 2-2: Repetiţie pentru FINALA CUPEI ROMANIEI, DIGI SPORT LIVE

STEAUA OŢELUL LIVE: STEAUA BUCURESTI, campioana editiei 2013/2014 a LIGII I, laureata cu TITLUL 25, disputa astazi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, ultimul meci din campionat in compania formatiei OTELUL GALATI.

GOL STEAUA! Keşeru face dubla. STEAUA-OŢELUL 2-2!

GOL OŢELUL! Pîrvulescu a marcat în proprie poartă în minutulo 82. STEAUA-OŢELUL 1-2!

GOL STEAUA! A egalat Keşeru în minutul 68. STEAUA-OŢELUL 1-1!

GOL OŢELUL! Milea a marcat în minutul 62. STEAUA-OŢELUL 0-1!

Echipele de start:

Steaua: Niţă – G. Matei, Rîpă, Georgievski, Pîrvulescu – L. Filip, Sînmărtean – Vîlceanu, G. Iancu, N. Stanciu – Piovaccari

Rezerve: Cojocaru, I. Neagu, R. Grădinaru, Keşeru, Tîrnovan, Răduţ, Aldea

Oţelul: Goicoechea – Tritz, Mişelăricu, Sg. Costin, Milea – G. Giurgiu, I. Filip – Al. Zaharia, Băjenaru, Sevillano – Astafei

Rezerve: Simaitis, Marus, Adăscăliţei, Marquinhos, Henrique, Tudorie

La sfârşitul meciului cu Oţelul, steliştii vor primi medaliile de campioni de la Octavian Bellu, antrenorul lotului feminin de gimnastică al României, şi de la Larisa Iordache, dublă campioană europeană la Sofia, la sfârşitul săptămânii trecute. Alături de Octavian Bellu şi de Larisa Iordache, se va afla pe podiumul de premiere şi Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.

STEAUA va organiza la finalul partidei cu OTELUL GALATI, scapata de grijile retrogradarii, o petrecere pentru castigarea TITLULUI cu numarul 25 din istoria clubului din Ghencea, insa petrecerea nu va fi una de lunga durata dat fiind faptul ca peste doar 3 zile elevii lui Reghecampf vor disputa FINALA CUPEI ROMANIEI.

STEAUA OŢELUL LIVE: Spectacol cu Paula Seling şi Ovi

Suporterii care vor asista la partida vor avea parte de o surpriza. Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula si Ovi, vor concerta la finalul partidei. Din spectacolul oferit fanilor va face parte si un joc de lumini si lasere grandios, demn de o echipa campioana premiata pe cel mai mare stadion din Romania. De asemenea, artistul Mihai Napu si Prim-Tenorul Operei Nationale, Iordache Basalic vor sustine recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului. 

STEAUA OŢELUL LIVE: Cât despre sărbătoarea în sine, conducerea Stelei promite spectacol. Artificiile, laserele şi numerile artistice nu vor lipsi, anunţă oficialii campioanei printr-un comunicat postat pe site-ul oficial. Faţă de anul trecut, s-a renunţat la plimbarea echipei într-un autocar descoperit. În urmă cu un an, Reghecampf & Co au străbătut cu autocarul un traseu pe ruta Arena Naţională – Piaţa Muncii – Decebal – Unirii – Piaţa Parlamentului. Iată comunicatul:

„Spectacol grandios la premierea Campionilor!

FC Steaua Bucureşti anunţă că partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru ultima etapă a Ligii 1, va fi urmată de o festivitate grandioasă de premiere a Campionilor Romaniei!

Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte câteva numere artistice, precum şi un spectacol de lumini şi lasere grandios, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion din România.

Clubul nostru le multumeşte tuturor suporterilor care şi-au achiziţionat deja online biletele pentru acest joc şi anunţă că, începând de luni dimineaţa (ora 10:00), vă puteţi achiziţiona tichete de la casele de bilete ale Naţional Arena.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a sărbători împreună câştigarea titlului cu numărul 25, al doilea consecutiv pentru cea mai titrată echipă din istoria fotbalului românesc”, se arată în comunicatul emis de conducerea Stelei.

Steaua – Oţelul a fost programat marţi, de la 20.00, pe DigiSport 1.

STEAUA OŢELUL LIVE: Măsuri severe de ordine

Peste 200 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, precizează Poliţia Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă.

FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că ultimul meci al sezonului, de marţi, în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor întâlni pe teren propriu formaţia Oţelul Galaţi, va fi urmat de un spectacol grandios ce va include numere artistice, dar şi un show de lumini şi lasere.

„FC Steaua Bucureşti anunţă că partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru ultima etapa a Ligii 1, va fi urmată de o festivitate grandioasă de premiere a Campionilor României! Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte câteva numere artistice, precum şi un spectacol de lumini şi lasere grandios, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion din România”, se arată pe site-ul steauafc.com.

Partida Steaua – Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii I, se va disputa, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.