STEAUA – PETROLUL 0-1 în etapa a 25-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA - PETROLUL 0-1. Rezultat surpriză, joi, pe Arena naţională. Steaua a pierdut, 0-1, cu Petrolul, după un gol marcat de Nepomuceno în minutul 90. Este prima victorie a celor de la Petrolul pe terenul Stelei în ultimii 16 ani.

09 apr. 2015, 12:40

STEAUA – PETROLUL 0-1. Gigi Becali a revenit în loja de pe Arena Naţională, dar le-a purtat ghinion celor de la Steaua. Ploieştenii au dat lovitura pe contraatac. Lansat excelent în banda dreaptă, Nepomuceno îşi aruncă balonul în faţă şi şutează excelent, pe sub Arlauskis! Steaua a tras primul şut pe paortă abia în minutul 68!

Steaua rămâne lider, cu 56 de puncte și micșorează diferența față ocupanta poziției secunde, ASA Tg. Mureș, care este la patru lungimi în spatele campioanei. De partea cealaltă, ploieștenii urcă pe locul trei în Liga I, cu 46 de puncte.

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela (cpt), Toşca – Bourceanu (Neagu 64), L. Filip – Popa, Iancu (Guilerhme 86), Stanciu – Ţucudean.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, I. Filip, Peteleu – Vasilache (Nepomuceno 61), de Lucas, Satli, Marinescu (Kronaveter 82) – Pastorini, Tamuz (Tchite 73).

La meci au asistat 5.020 de spectatori.