STEAUA-PETROLUL: Meci de risc maxim, totul despre derby-ul Ligii 1

STEAUA-PETROLUL. Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti, care se va disputa în această seară de la ora 21.00, pe stadionul Steaua, în etapa a XVI-a a Ligii I.

01 dec. 2013, 10:23
STEAUA-PETROLUL: Meci de risc maxim, totul despre derby-ul Ligii 1

STEAUA-PETROLUL. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, aproximativ 120 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării acestui meci.

STEAUA-PETROLUL. Adrian Mutu a venit in Romania pentru a vedea pe viu partida Steaua . Petrolul, programata, duminica, de la ora 21:00, in Ghencea. Mutu va juca din retur pentru gruparea din Ploiesti, urmans sa semneze un contract pe un an si jumatate.

STEAUA-PETROLUL. Petroliștii au amintiri plăcute din confruntările cu Steaua. În sezonul 1999-2000, ploieștenii au umilit gruparea din Ghenceai după ce au învins-o cu 5-1 și 4-1. Acum, lupii galbeni speră să repete în Ghencea isprava de acum 14 ani. Derby-ul din Ghencea dintre Steaua și Petrolul, le-a trezit amintiri plăcute ploieștenilor care au înfruntat Steaua. Foștii lupi au rememorat perioada în care Petrolul a marcat 9 goluri împotriva roș-albaștrilor. Fost stelist și actualul secund al lui Cosmin Contra, Laurențiu Roșu nu mai știe ce s-a întâmplat acum 13 ani. La Ploiești însă are cine să îi amintească.