Steaua provoacă un SCANDAL MONSTRU. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al lui Helmuth Duckadam

Steaua a anunţat pe Facebook că îi va lăsa la lotul naţional pe cei şase jucători convocaţi de Anghel Iordănescu, dar Helmuth Duckadam a revenit cu o declaraţie conform căreia clubul va refuza solicitarea selecţionerului.

21 ian. 2016, 06:28
Steaua provoacă un SCANDAL MONSTRU. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al lui Helmuth Duckadam

Steaua solicita ca jucatorii trimisi la echipa nationala sa fie impartiti in doua grupuri, de cate trei, potrivit lui Helmuth Duckadam.

„In niciun caz nu vor pleca sase jucatori deodata! Asta ar insemna ca ni s-ar impune ceva! Ar trebui sa existe negocieri si sa se gaseasca un compromis. Daca vrea sase, noi putem sa le spunem ca nu le dam niciun jucator! Nu e data in calendar FIFA. Daca nu le convine, sa ne suspende”, a spus Duckadam la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali A CEDAT. Steaua trimite şase jucători la NAŢIONALĂ

„Nu cred ca nea Puiu va fi chiar atat de transant, cred ca se vor intelege. Asa ar fi normal. Nu cred ca cineva ar trebui sa fie inflexibil la nevoia unei parti”, a mai spus Helmuth Duckadam.

Cantonamentul echipei nationale, ce va incepe pe 25 ianuarie, nu face parte din calendarul FIFA, dar FRF ameninta ca jucatorii care nu se vor prezenta vor fi suspendati. De la Steaua au fost convocati Florin Nita, Alin Tosca, Adi Popa, Mihai Pintilii, Nicusor Stanciu si Paul Papp.