STEAUA – RIO AVE. Pariu special la Stanleybet: goluri Keşeru şi pase Sînmărtean

STEAUA - RIO AVE. Meciul dintre Steaua şi Rio Ave, din grupele Europa League, reprezintă nu doar o şansă pentru campioana României să rămână în cărţile calificării pentru primăvara europeană, ci şi o adevărată provocare adresată microbiştilor.

22 oct. 2014, 14:54

STEAUA – RIO AVE. Casa de pariuri Stanleybet a pregătit o ofertă incredibil de variată, având ca punct de plecare meciul disputat de formaţia antrenată de Costel Gâlcă. Pentru a face diferenţa, comparativ cu alte agenţii, Stanleybet pune accent pe pariurile personalizate. Astfel, pariorii pot încerca să ghicească numărul de goluri pe care le va înscrie Keşeru împotriva portughezilor:

0 goluri – 1.75
1 gol – 2.50
2 goluri – 8.00
3 sau mai multe goluri – 34

Şi tot legat de principalul marcator al campioanei, puteţi miza şi pe duelul său cu Raul Rusescu. Aveţi cotă 3,00 dacă va reuşi Keşeru mai multe goluri, iar dacă Rusescu îşi va depăşi colegul, cota este 4,50. În caz de egalitate de goluri între cei doi (inclus fiind şi cazul în care niciunul nu înscrie, adică un pariu aproape acoperit!) aveţi cotă 1,80.

Stanleybet anunţă şi o ofertă unică pentru casele de pariuri din ţara noastră, aceea pe numărul de pase decisive. Protagonistul pariului este Lucian Sînmărtean, cel mai bun play-maker al campionatului: cotă 1,50 să nu fie coautor la niciun gol, cotă 2,65 pentru o pasă decisivă, iar la două pase de gol în meciul cu Rio Ave aveţi o cotă excelentă, 13. Un profit fabulos este asigurat la Stanleybet dacă Sînmărtean are trei sau mai multe pase decisive în partida din Europa League: cotă 41!

Cum Astra păstrează şi ea şanse de calificare în faza eliminatorie din Europa League, în ciuda începutului mai greu, Stanleybet a pregătit o ofertă specială şi pentru grupa D: cotă 41, pentru ca formaţia din Giurgiu să câştige grupa. Siguranţa pare să fie oferită de câştigarea grupei de către Salzburg, la o cotă de 1,65. În grupa Stelei, favorită în acest moment este Dinamo Kiev, cotă 1,20 pentru a termina pe primul loc, în timp ce campioana României are cotă 5,50 la câştigarea grupei.