STEAUA s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Doi jucători cumpăraţi într-o zi, urmează alte trei achiziţii

Steaua debutează săptămâna viitoare în noul sezon al Ligii Campionilor, iar oficialii echipei campioane încearcă pe ultima sută de metri întărirea lotului, pentru a avea cât mai mari şanse la accederea în grupe.

06 iul. 2015, 19:24
STEAUA s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Doi jucători cumpăraţi într-o zi, urmează alte trei achiziţii

Steaua i-a achiziţionat luni pe Filipe Teixeira, fost la Petrolul Ploieşti, şi pe mijocaşul algerian Jugurtha Hamroun (26 ani), fost la Oţelul Galaţi. Teixeira a fost pe punstul de a semna cu Astra Giurgiu în această vară, după despărţirea de Petrolul, dar a fost convins de oficialii campioanei, care i-au oferit un salariu anual de 230.000 euro şi posibilitatea de a juca în Liga Campionilor. Portughezul va efectua marţi dimineaţă vizita medicală, după care va semna un contract pe un an.

Citeşte şi Mirel Rădoi, reacţie incredibilă la adreasa fotbaliştilor de la Steaua

În ceea ce-l priveşte pe Hamroun, acesta va avea un salariu stagional de 150.000 euro. Acesta a semnat deja pe trei ani, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Oţelul. Sezonul trecut el a jucat 11 meciuri pentru gălăţeni, înscriind 4 goluri.

I-am luat pe ăştia doi, Teixeira şi Hamroun. Am zis să cheltuim milionul luat pe Tănase. Mai facem două-trei transferuri. Hamroun este jucătorul lui Rădoi, el îl ştie„, a confirmat Gigi Becali, luni seara, la Digi Sport.