Steaua şi-a găsit portar, surpriză mare. Culmea, acesta este dinamovist pur-sânge

Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţia lui Andrei Vlad şi a găsit deja soluţia pentru un transfer rapid. FCSB-ul va transfera un portar cu trecut dinamovist.

19 feb. 2018, 12:07
Steaua şi-a găsit portar, surpriză mare. Culmea, acesta este dinamovist pur-sânge

UPDATE: FCSB a anunţat că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristian Bălgrădean, de la CS Concordia Chiajna.

Portarul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2019-2020 şi va purta tricoul cu numărul 34.
 
Născut la 21 martie 1988, la Sânnicolau Mare, Bălgrădean a început fotbalul la Atletico Arad, de unde a ajuns, de-a lungul timpului, la Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna. Are în palmares o Cupă a României şi o Super Cupă a României, ambele obţinute în 2012, cu Dinamo. De asemenea, a strâns două prezenţe în echipa naţională, ambele în meciuri amicale din 2011, cu Grecia şi Polonia.
 
„Sunt fericit că am venit la Steaua şi consider că este un pas înainte în cariera mea. Vreau şi sper să ajut echipa să câştige cât mai multe trofee în perioada următoare”, a declarat Bălgrădean pentru www.steauafc.com.

Cristi Bălgrădean este fotbalistul pe care Gigi Becali îl va transfera la FCSB în ultima zi de transferuri! Portarul îşi va rezilia contractul cu Chiajna şi va semna cu FCSB în următoarele ore.

Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia, astăzi. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad. Nu sunt supărat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă asteptam să mai greşească, dar ziceam că se întăreşte în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O sa mai joace şi el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere„, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Bălgrădean are 29 de ani şi se află în conflict deschis cu actuala sa grupare, Concordia Chiajna. În perioada 2010-2014 el a activat la Dinamo, fiind titular în 90 de meciuri. Şi-a pierdut postul de titular în detrimentul lui Naumovski, sub mandatul lui Dario Bonetti.