Steaua şi Rapid, sancţionate DRASTIC de Comisia de Disciplină. Roş-albaştrii vor închide o tribună

Steaua va juca un meci pe teren propriu fără spectatori la Tribuna I, după incidentele de la partida cu Rapid, din etapa a 18-a a Ligii I, conform hotărârii de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF. De asemenea, Rapid a primit o amendă de 33.750 lei, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu FC Viitorul, jucat etapa trecută în Giuleşti.

04 mart. 2015, 16:55
Steaua şi Rapid, sancţionate DRASTIC de Comisia de Disciplină. Roş-albaştrii vor închide o tribună

Steaua a primit o amendă de 60.000 lei şi va juca un meci fără spectatori la Tribuna I, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Rapid. Hotărârea a fost luată de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, care a decis şi amendarea Rapidului, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri la meciul cu FC Viitorul de pe teren propriu, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I. 33.750 lei vor trebui să plătească oficialii giuleşteni.

Gruparea FC Dinamo a fost de asemenea penalizată cu 7.500 de lei în urma abaterilor disciplinare ale suporterilor la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.

Jucătorii formaţiei Rapid, Tomas Josl şi Daniel Niculae, eliminaţi în partida cu FC Viitorul, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă, respectiv două etape şi de 3.000 de lei. În schimb Săpunaru, eliminat în meciul cu Steaua, a fost suspendat o etapă, el ispăşindu-şi pedeapsa în meciul cu Viitorul, astfel că va putea juca în weekend, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.