STEAUA – SPARTA PRAGA 3-0. Costel Gâlcă, prima reacţie după cel mai bun joc al Stelei în 2015

STEAUA - SPARTA PRAGA 3-0. Steaua a făcut vineri cel mai bun joc al său din această iarnă, învingând cu 3-0, în stagiul din Antalya, pe Sparta Praga, echipă clasată pe locul 2 în campionatul Cehiei. Două dintre golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Ţucudean, iar celălalt de Nicuşor Stanciu.

06 feb. 2015, 19:26
STEAUA – SPARTA PRAGA 3-0. Costel Gâlcă, prima reacţie după cel mai bun joc al Stelei în 2015

STEAUA – SPARTA PRAGA 3-0. Golurile victoriei Stelei au fost semnate de George Țucudean (min. 35 şi 70) şi Nicușor Stanciu (min. 75).

După meci, antrenorul Costel Gâlcă a oferit un interviu pentru Digi Sport, pe parcursul căruia şi-a lăudat elevii pentru prestaţia din Antalya: „Am avut azi un joc mult mai consistent, cu mai multă mobilitate, ne-am mişcat bine între linii şi ne-am creat multe ocazii de gol. A fost un joc foarte bun şi cei care au intrat de pe banca au făcut-o foarte bine„.

Citeşte şi STEAUA – SPARTA PRAGA 3-0. Ţucudean, două goluri la primul meci ca titular, la Steaua

Despre evoluţia lui George Ţucudean, Costel Gâlcă a spus: „Ţucudean a avut o atitudine foarte bună, s-a luptat foarte mult şi a produs spaţii pentru jucătorii din linia a doua. Toţi cei care au intrat de pe bancă au avut o atitudine foarte bună şi au colaborat la jocul echipei, care a fost foarte bun„.