STEAUA-SPARTA PRAGA 3-0. LIVE VIDEO DIGI SPORT. Ţucudean a marcat la primul meci ca titular

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Steaua joacă, vineri, de la ora 18:30, un meci amical cu Sparta Praga, în cadrul turneului din Turcia. Partida Steaua - Sparta Praga este LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

06 feb. 2015, 10:11
STEAUA-SPARTA PRAGA 3-0. LIVE VIDEO DIGI SPORT. Ţucudean a marcat la primul meci ca titular

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT

STEAUA-SPARTA PRAGA 3-0 (Bourceanu – min. 35, Ţucudeasn – min. 70. N. Stanciu – min. 75)

Steaua a mai jucat două meciuri amicale în Antalya, 0-2 cu Sturm Graz şi 1-0 cu ŢSKA Sofia. Vineri, de la ora 18:30, se joacă Steaua – Sparta Praga, campioana en-titre a Cehiei. LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

STEAUA – SPARTA PRAGA este LIVE VIDEO AICI.

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Partida Steaua – Sparta Praga ar putea fi prima în tricoul roș-albastru pentru Guilherme, cel mai nou transfer al Stelei, dar și pentru Tamaș, fundașul adus în această iarnă de la Watford.

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Costel Gâlcă nu-i va avea la dispoziție pentru acest meci pe cei cinci jucători convocați la naționala divizionară: Papp, Prepeliță, Adi Popa, Keșeru și Rusescu. În aceste condiții, Steaua ar putea alinia o formulă inedită de echipă, în care ar putea apărea pe parcurs Iancu și Filip, reveniți după accidentări.

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipa probabilă a celor de la Steaua la meciul cu Sparta Praga: Cojocaru – Râpă, Varela, Luchin, Guilherme – Bourceanu, Breeveld – Chipciu, Stanciu, Tănase – Țucudean.

STEAUA SPARTA PRAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Partida Steaua – Sparta Praga se joacă vineri, de la ora 18:30, și va fi transmisă LIVE VIDEO la DIGI SPORT.