STEAUA – TRENCIN LIVE: „Puteam da trei goluri”, ameninţă slovacii

Partida Steaua - Trencin e miercuri, de la ora 21:30, în direct la ProTV și live score pe RomaniaTV.net.

21 iul. 2015, 15:06
STEAUA – TRENCIN LIVE: „Puteam da trei goluri”, ameninţă slovacii

STEAUA – TRENCIN LIVE: Mijlocașul dreapta al celor e la Trencin, Gino van Kessel, e gata de duelul cu Steaua din returul turului 2 preliminar din UEFA Champions League. 

„Nimic nu este imposibil, ăsta este fotbalul. Am pierdut acasă 2-0, dar ştim că avem calitate şi putem înscrie de două sau trei ori iar apoi trebuie să fim atenţi în defensivă.

Nu este imposibil. Cu toţii sîntem încrezători. Dacă nu aveam speranţă, nu mai veneam aici. Trebuie să ne arătăm calitatea .

Cred că săptămîna trecută nu am arătat cel mai bun joc, dar cu siguranţă mîine vom juca mult mai bine şi vom avea o şansă”, a spus mijlocaşul celor de la Trencin, Gino van Kessel.

STEAUA TRENCIN LIVEUEFA a anunţat numele arbitrilor care vor oficia la partida STEAUA TRENCIN din LIGA CAMPIONILORLIVE VIDEO la ProTV de la ora 21:30. Este vorba despre o brigada din Polonia, condusa de Pawel Raczkowski, ajutat la cele doua linii de Michal Obukowicz si Pawel Sokolnicki, în timp ce al patrulea oficial va fi Tomasz Musial. Delegatul UEFA pentru acest joc va fi bulgarul Andrey Medintsev, în timp ce Manuel Enrique Mejuto Gonzalez va superviza activitatea arbitrilor. Raczkowski a condus partida din Europa League pierdută în deplasare de Astra cu 1-5 în fața lui Salzburg.

STEAUA TRENCIN LIVE. Dacă va trece de TrencinSteaua va întâlni în turul III preliminar din Liga Campionilor învingătoarea dintre Partizan Belgrad şi Dila Gori. În prima manşă, Steaua a învins Trencin, scor 2-0, în Slovacia, iar Partizan Belgrad a învins, pe teren propriu, echipa georgiană Dila Gori, scor 1-0.

STEAUA TRENCIN LIVESteaua e suspendată, astfel că meciul cu Trencin de pe Arena Naţională se va juca fără spectatori. Steaua va evolua cu porţile închise şi meciul din turul III preliminar.

STEAUA TRENCIN LIVE. Gigi Becali este mulţumit de tragerea la sorţi. „Nu contează. Calificarea contează, nu tragerea la sorţi. Eu vă spun încă o dată că Steaua este atât de puternică încât nu-i poate rezista nimeni. Până în grupe nu-i stă nimeni în cale. Echipa este atât de puternică încât orice campioană care va cădea cu noi nu va rezista; nu-i poate sta în cale niciuna Stelei. Acum să vedem dacă eu am dreptate”, a spus Gigi Becali înainte de STEAUA TRENCIN, din LIGA CAMPIONILOR, programat miercuri, ora 21:30, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO la PROTV.