Steaua, un nou ŞOC. Valeriu Argăseală este în spital, a fost OPERAT de urgenţă

Necazurile pentru steliști, începute la partida cu ASA Târgu Mureș, au continuat și în preajma derby-ului cu Dinamo. După ce Raul Rusescu a aflat că va fi supus unei operații foarte complicate, Valeriu Argăseală se află la terapie intensivă.

31 oct. 2014, 16:47
Steaua, un nou ŞOC. Valeriu Argăseală este în spital, a fost OPERAT de urgenţă

Steaua a pierdut aproape în fiecare zi câte un om important după fatidica partidă de la Târgu Mureş, în care mai mulţi fotbalişti s-au accidentat grav. Nu mai departe de marţi portarul Cojocaru a suferit o fractură de piramidă nazală, iar Rusescu a aflat ineri că va fi operat la faţă.

Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, este ultimul trecut pe lista „indisponibilor”, el aflându-se acum internat la terapie intensivă. Potrivit fanatik.ro, el şi-a rupt tendonul în timpul unei partide de tenis cu piciorul. „A fost operat astăzi, are nevoie de repaus. Argăseală a jucat tenis cu piciorul cu prietenii și, la un moment, și-a rupt tendonul„, au afurmat surse apropiate oficialului stelist.

Mai mult, chiar Argăseală a confirmat pentru fanatik.ro: „Așa este, mi-am rupt tendonul. Ieri am făcut o mișcare și, la un moment dat, am simțit un . M-am speriat, am mers la doctor și mi-a spus că am tendonul rupt. Azi dimineață m-au operat și acum sînt la terapie intensivă. Totul e în regulă, doar că voi vedea derby-ul din spital„.