STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2018. FCSB – VIITORUL CONSTANTA ONLINE STREAMING. Meci amânat pentru luni

STEAUA - VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, 9 decembrie 2018. Viitorul își joacă șansa de a urca pe locul doi în clasament în meciul contra rivalei FCSB. MECIUL S-A AMÂNAT DIN CAUZA CEŢII.

09 dec. 2018, 16:49

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Cele două formații ocupă locurile doi și trei în Liga 1. Roș-albaștrii sunt pe poziția secundă, cu 34 de puncte, la 6 lungimi de liderul CFR Cluj. Trupa lui Hagi e pe 3, cu 33 de puncte.

FCSB – VIITORUL CONSTANTA ONLINE STREAMING, MECIUL S-A AMÂNAT PENTRU LUNI, LA ORA 20.00

UPDATE: Meciul FCSB – FC Viitorul, care ar fi trebuit să înceapă, la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, a fost amânat din cauza ceţii.

Vizibilitatea în arena din Piteşti este foarte redusă, astfel că jucătorii nici măcar nu au ieşit la încălzire.

Arbitrul Marius Avram urmează să anunţe dacă partida se va putea disputa mai târziu sau va fi amânată pentru luni.

Iată echipele cele mai probabile la startul partidei:

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghita, de Noojer – Achim, Artean, Vina – I. Hagi, Vodut, Dragus

FCSB: Balgradean – Romario Benzar, Planic, Balasa, J. Morais – L. Filip, Nedelcu – M. Roman, D. Man, Fl. Tanase – Gnohere

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMINGGigi Becali consideră meciul de astăzi un adevărat război, pentru că o eventuală înfrângere și o cădere în clasament pe locul al treilea ar însemna un dezastru pentru echipa care își dorește să ajungă lider de clasament. 

STEAUA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Echipa lui Dică vine dupa înfrângerea clară cu Sepsi, 2-4, astfel ca nu mai au voie să facă noi greseli. „Viitorul este o echipa foarte bine organizata, atat defensiv, cat si ofensiv. Cei trei jucatori din fata, Vodut, Hagi si Dragus sunt importanti, cu evolutii bune. Trebuie sa fim atenti la ei!”, a spus Dica la conferinta de presa dinaintea partidei.