Steaua vinde în Qatar şi cumpără de la Dinamo. Transferuri de ultimă oră ale roş-albaştrilor

Steaua a făcut cinci transferuri în această vară - Dan Popescu, Ovidiu Popescu, Vlad Achim, Aganovic şi Golubovic - şi este foarte aproape de a realiza un al şaselea transfer, de la rivala Dinamo.

13 iul. 2016, 09:02
Steaua vinde în Qatar şi cumpără de la Dinamo. Transferuri de ultimă oră ale roş-albaştrilor

Gigi Becali a declarat că transferul fundaşului croat Ante Puljic, care anul trecut a jucat la Dinamo, este ca şi rezolvat. Fundaşul croat trebuie să-şi încheie conturile cu Gent şi să devină liber de contract, după care va semna cu Steaua. Puljic îi va lua locul la Steaua lui Fernando Varela, care va pleca în Qatar, după cum a mai spus Becali.

Puljic e ca şi luat. A fost o discuţie cu impresarul, până la urmă a zis că ia de la jucător, dar că vrea salariu mai mare. Până la urmă era vorba de vreo 20.000 de euro. Nu stăm în 20.000 de euro, i-am zis lui Mihai să-i dea. Aşteptăm să devină jucător liber şi gata. Azi se duce să ia cartea verde. De aia îl şi iau, e posibil să plece Varela. Are o ofertă din Qatar, de 1,5 milioane. Dau banii acum şi au zis că-l lasă să mai joace la noi, că începe campionatul mai târziu la ei„, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Ante Puljic are 28 de ani, iar sezonul trecut a fost împrumutat la Dinamo de gruparea belgiană Gent.