Steaua vrea să ia trei jucători de la Viitorul lui Hagi. Vezi care sunt aceştia

Gigi Becali şi Mihai Stoica, principalii factori de decizie de la Steaua se află în închisoare, însă acest lucru nu-l împiedică pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf să creioneze deja strategia de transferuri a roş-albaştrilor pentru sezonul viitor. Potrivit lui Dumitru Dragomir, Steaua va achiziţiona fotbalişti de la formaţia lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, în cazul în care această grupare va retrograda.

12 mart. 2014, 14:03
Steaua vrea să ia trei jucători de la Viitorul lui Hagi. Vezi care sunt aceştia

Viitorul Constanţa se află pe locul 15 în Liga 1, poziţie retrogradabilă, iar dacă nu va reuşi să se menţină în prima divizie şi în sezonul următor mai mulţi fotbalişti de la formaţia patronată de Gică Hagi ar urma să ajungă la Steaua.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu Steaua după condamnarea lui MM Stoica. Reghe a făcut planul cu Becali!

Informaţia a fost publicată de Dumitru Dragomir pe site-ul său, oracoluldelabalcesti.ro, care scrie că fundaşul stânga Alin Toşca, mijlocaşul central Romario Benzar şi atacantul Cristian Gavra ar urma să ajungă în Ghencea.

Posturile pe care ar urma să joace trioul de la Viitorul sunt vulnerabile la Steaua. Toşca este fundaş stânga, iar Latovlevici pleacă sigur din vară. Benzar poate fi plasat lângă Pintilii, iar Gavra este considerat o soluţie după despărţirea de Kapetanos (ineficient) şi Piovaccari (prea scump). De altfel, grecului i s-a şi transmis că, din vară, nu mai e nevoie de el la Steaua„, a scris Dumitru Dragomir pe blogul său.

Toţi trei ar urma să fie deţinuţi în coproprietate de Steaua şi Viitorul Constanţa, în procente egale.