Scandal URIAŞ în vestiarul celor de la Steaua. BOMBA declanşată de GIGI BECALI

Steaua poate castiga, joi, al 25-lea titlu din istorie, dar jucatorii lui Laurentiu Reghecampf au facut scandal in vestiar. Motivul: o decizie ciudata a lui Gigi Becali.

08 mai 2014, 13:53
Scandal URIAŞ în vestiarul celor de la Steaua. BOMBA declanşată de GIGI BECALI

Steaua defileaza in Liga I, dar situatia din vestiar este tensionata. Fotbalistii de la Steaua au mari probleme financiare si au ajuns se imprumute la rude si prieteni. Motivul: din momentul in care Gigi Becali a fost arestat, salariile se platesc la trei luni, scrie Fanatik.

„S-au tot împrumutat între ei, apoi au trecut la prieteni şi la rude. Le este foarte greu. Un fotbalist, mai ales la Steaua, are un stil de viaţă aparte. E foarte greu să nu ai bani la un asemenea nivel. Nu vor mai rezista multă vreme aşa. Aşteaptă să vadă ce se întîmplă după ce echipa devine campioană şi matematic”, au dezvăluit surse din anturajul “roş-albaştrilor”.

In plus, fotbalistii nu au nici o prima pentru castuigarea campionatului. Gigi Becali a anuntat bonusuri de 250.000 de euro doar daca Steaua va ajunge in Champions League si doar pentru cei care vor juca 80% din meciurile din preliminarii.