Ştefan Bănică a ajuns de urgenţă la spital

Momente grele pentru unul dintre cei mai mari artiști ai țării. Stefan Banica jr. a ajuns de urgență la spitatul Floreasca.

02 apr. 2018, 05:25
Ştefan Bănică a ajuns de urgenţă la spital

UPDATE. Solistul, in varsta de 50 de ani, a fost internat luni de dimineata la sectia de chirurgie. Din primele investigatii facute de medici, Stefan Banica Jr. a fost diagnosticat cu apendicita si dus in sala de operatii.

„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Opriţa, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, pentru News.ro.

Ştefan Bănică, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la camera de gardă cu dureri abdominale.

„Framantat de o stare digestiva rea, Ştefan Banica jr, a trebui sa apeleze la consultul medicvilor si s-a prezentat la Floreasca, o uzina continua. Banica a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnisticul ca e vorbe de o indigestie, crame digestive. O infectie. El va fi in continuare invesrtigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste. Vor pune un diagnistic”, a spus Florin Condurăţeanu la România TV.

Citeşte şi Andreea Bănică are probleme de sănătate. „Aşa am realizat că boala te…”