Ştefan Bănică jr, criză de nervi cu Andreea Marin. Tuncay Ozturk a devenit subiect de dispută

Andreea Marin a reuşit să îl înfurie pe fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr. Acesta a fost extrem de deranjat de faptul că Zâna Surprizelor l-a prezentat pe nou iubit fetiţei lor. Cântăreţul ar fi avut cu fosta soţie o conversaţie la telefon prin care s-a arătat surprins şi dezamăgit.

15 iun. 2013, 13:40
Ştefan Bănică jr, criză de nervi cu Andreea Marin. Tuncay Ozturk a devenit subiect de dispută

Ştefan Bănică a fost extrem de deranjat când a aflat că fosta lui soţie, Andreea Marin, i l-a prezentat deja pe iubitul turc, Tuncay Ozturk, fiicei lor, Violeta. Potrivit click.ro, artistul s-ar fi arătat extrem de dezamăgit de faptul că fosta „zână” s-a grăbit să-i facă cunoştinţă fiicei lor cu noul bărbat din viaţa ei. Se pare că artistul i-ar făcut fostei lui soţii o adevărată criză de nervi la telefon.

Cântăreţul i-a reproşat acesteia că i l-a prezentat Violetei prea devreme pe turcul Tuncay Ozturk. De altfel, Ştefan a mai avut şi alte nemulţumiri care îl vizau pe mai tânărul iubit al fostei lui consoarte şi anume faptul că Andreea va pleca la acesta în vacanţă împreună cu Violeta.

VEZI ŞI: Andreea Marin, într-o ţinută dezamăgitoare la un eveniment monden FOTO

Artistul şi-a dat acordul ca fetița să o însoțească pe mama ei în Turcia abia după ce aceasta şi iubitul ei de origine turcă au anunţat pe Facebook că se despart.

VEZI: Răsturnare de situaţie pentru Andreea Marin. Iubitul turc a făcut o nouă declaraţie