Ştefan Bănică jr., prima reacţie după apariţia fotografiei cu Alexandra: Mi s-a strâns inima cât un purice

Alexandra Măceșanu, una din victimele din Caracal, s-a fotografiat, cu 3 ani în urmă, alături de Ștefan Bănică Jr. Fotografia a fost făcută publică de unul dintre profesorii fetei. Atunci, Alexandra se afla la Alba Iulia, la un hotel, alături de trupa de dansuri populare din care făcea parte, loc unde l-a întâlnit și pe artist.

09 aug. 2019, 08:45

Ştefan Bănică a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de Alexandra Măceşanu. Acesta spune că ce s-a întâmplat în casa groazei este o tragedie de proporţii.

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a scris Ştefan Bănică jr. pe Facebook. 


loading...