Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai VIDEO

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au plecat împreună, săptămâna trecută, într-o vacanţă în Dubai, după ce au anunţat că vor să divorţeze.Vineri dimineaţa, Ştefan Bănică s-a întors în România.

18 ian. 2013, 06:56
Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai VIDEO

După ce şi-au anunţat divorţul, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au ales să meargă într-o vacanţă în Dubai, alături de fetiţa Violeta şi de mama lui Ştefan. Vineri dimineaţa, Ştefan Bănică s-a întors singur acasă. Artistul nu a dat nicio informaţie despre Andreea şi fiica sa, mai mult decât atât a fost ironic…întrebându-se în faţa jurnaliştilor unde o fi Andreea.

„Sunt convins că aţi văzut mesajul nostru că nu dăm interviuri. Mă bucur că sunteţi aşa de mulţi. Mi-aş dori să veniţi şi la spectacole şi acţiuni de caritate că vad că veniţi mai mult la divorţuri şi înmormântări. Unde este Andreea? Aceasta este întrebarea”, a spus Ştefan Bănică.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Bănică şi Ştefan Bănică.