Ştefan Bănică, mutarea care i-au putea duce la faliment pe Fuego şi Hruşcă VIDEO

Peste o săptămână, Ştefan Bănică va da startul concertelor sale de Crăciun de la Sala Palatului din Bucureşti, pentru al 12-lea an consecutiv.

04 dec. 2013, 15:49
Ştefan Bănică, mutarea care i-au putea duce la faliment pe Fuego şi Hruşcă VIDEO

Ştefan Bănică a lansat, miercuri, împreună cu MediaPro Music, colindul „O, brad frumos”, extras de pe albumul „Un Crăciun cu Ştefan Bănică”. „Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoţie şi legătura cu ce e mai curat în suflet. Colindul «O, brad frumos» poate fi găsit pe albumul meu, «Un Crăciun cu Ştefan Bănică». A fost înregistrat live din concertele de Crăciun şi sper să vă transmită o parte din magia sărbătorilor de iarnă, care se apropie. Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să petreceţi Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie şi muzică în suflet!”, a declarat cântăreţul. Peste o săptămână, Ştefan Bănică va da startul concertelor sale de Crăciun de la Sala Palatului din Bucureşti, pentru al 12-lea an consecutiv, intitulate „Alerg printre stele”, scrie ziarulring.ro.

Concertele vor avea loc pe 13, 14 şi 15 decembrie, de la ora 19.30. Anul acesta, Ştefan Bănică pregăteşte momente extraordinare, cu invitaţi speciali, artişti cu care nu a mai colaborat până acum. De asemenea, în show-urile de Crăciun va putea fi descoperită o abordare spectaculoasă în ceea ce priveşte partea de scenografie şi proiecţie video. Cu mii de concerte în întreaga ţară, cu peste 240.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi artişti din România.