Ştefan Bănică, pericol public în trafic. Paparazzi l-au filmat când încalcă grav regulile de circulaţie VIDEO

Pe scenă îşi mişcă picioarele mai ceva ca un armăsar nărăvaş şi cam la fel le foloseşte şi la pedalele bolidului de lux. este vorba despre Ştefan Bănică jr. care a fost prins din nou pe picior greşit, în trafic. Deşi a avut parte de mai multe evenimente în trafic soldate cu avarii serioase şi chiar cu înjurături, Bănică e în continuare un şofer indisciplinat. Paparazzi l-au filmat. 

23 mart. 2017, 13:40
Ştefan Bănică, pericol public în trafic. Paparazzi l-au filmat când încalcă grav regulile de circulaţie VIDEO

Dacă în voce are factorul x, la şofat nu e prea disciplinat, informează România TV. „Pericol public” ar trebui să scrie pe bolidul de lux al cântăreţului care încalcă regulile rutiere fără să-i pese de semnele de circulaţie, de ceilalţi participanţi la trafic sau chiar că şi-ar putea pune viaţa în pericol. Paparazzi Cancan l-au zărit în zona Dorobanţi, alături de un bărbat şi o femeie alături de care au împărţit masa la un restaurant.

Citeşte şi Rică Răducanu i-a rupt coastele Corinei Chiriac. Întâmplări amuzante cu fostul mare portar

La plecare, fiecare a luat-o pe drumul lui… Bănică, l-a ales pe cel interzis. Ignoră cu desăvârşire indicatoarul roşu şi, culmea, alege apoi să vireze la dreapta, tot pe interzis. Nu ştim dacă permisul de conducere l-a obţinut la Piteşti, asemeni altor şoferi celebri, dar nu e prima oară când Bănică jr face jonglerii interzise în trafic.

Citeşte şi Lavinia Pârva, REACŢIE după întâlnirile dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin. „Nu aş pierde pe nimeni…”

În urmă cu câţiva ani, paparazzi revistei Ciao l-au filmat tot după un prânz la restaurant, dar conducând pe şina de tramvai, chiar şi printre refugiile staţiilor. Nervos că i-a blocat şinele, vatmanul tramvaiului 5 a coborât la regele rock’n roll şi i-a recitat versuri din cântece dedicate mamelor.