Ce avere au de împărţit Andreea Marin şi Ştefan Bănică

Dacă divorţează, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au o avere impresionantă de împărţit. Cu toate astea, actorul şi-a pus avuţiile în siguranţă înainte de căsătoria cu Andreea Marin. În 2005, cu câteva luni înainte să se însoare el şi-a trecut toată averea pe numele mamei sale. Andreea Marin nu rămâne însă pe drumuri deoerece şi ea are o avere cosiderabilă.

11 ian. 2013, 11:27
Ce avere au de împărţit Andreea Marin şi Ştefan Bănică

Înainte de căsătoria cu Andreea Marin, banii şi proprietăţile lui Ştefan Bănică erau estimate la un milion de euro, potrivit wowbiz.ro. Este vorba de un apartament în zona Unirii, rămas după divorţul de Mihaela Rădulescu, un altul în zona Circului, o vilă la Foişorul de Foc şi un apartament de două camere în Dorobanţi.

În 2006, Ştefan şi Andreea şi-au cumpărat o vilă în cartierul Tei, pe care au dat 500.000 de euro, unde au stat în toţi aceşti ani. Chiar dacă cei doi au contribuit egal la ridicarea vilei, se pare că tot Bănică Jr. a avut ultimul cuvânt, trecând-o şi pe aceasta pe o firmă a mamei sale.

Andreea Marin este şi ea, la rândul ei bogată. Are propria firmă de consultaţă şi organizări evenimente, a lansat colecţia de haine pentru bebeluşi, Violet by Andreea Marin Bănică.