Ştefan Caramitru, fiul marelui actor, PRIMA REACŢIE după SCANDALUL cu băiatul lui Liviu Dragnea. De la ce a pornit CONFLICTUL

Publicat: Marţi, 25 Septembrie 2018 10:42 // Actualizat: Marţi, 25 Septembrie 2018 11:03 // Sursa: romaniatv.net

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a depus plângere la Poliție, după ce ar fi fost agresat verbal pe stradă. În presă a apărut știrea că agresorul ar fi Ștefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru.

Ștefan Caramitru a ținut să facă unele precizări legate de acest caz, prin intermediul unui comunicat de presă:

"Facem următoarele precizări referitor la informațiile inexacte furnizate în presă care menționează o agresiune cu familia domnului Valentin Dragnea:

Locuiesc pe aceeași stradă cu Familia Dragnea, în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem.

Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa, moment după care pasagerii au coborât din mașină.

În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni.

Cine l-a agresat pe Dragnea jr. Prima reacţie a preşedintelui PSD

Mi-a fost greu să nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 august împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea.

Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă, mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere.

Sunt șocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menționează „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate.

Nu înțeleg cum acest incident minor a ajuns să fie un subiect de presă, nu îmi doresc să îl alimentez inutil și nici nu înțeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic.

Dacă într-adevăr există o plângere penală cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului. Ștefan Caramitru".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
agresiune Valentin Dragnea Stefan Caramitru Valentin Dragnea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H