Ştefan Hruşcă colindă pentru toată lumea. Ai să rămâi surprins cine îl colindă pe artist în Canada

În urmă cu aproape 25 de ani, Ştefan Hruşcă, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români, a luat decizia de a se stabili defintiv în Canada, la Toronto. Artistul a ales să-şi cumpere o casă, în afara oraşului, care este înconjurată de pădure. Aproape zilnic, şi vara şi iarna, Ştefan Hruşcă primeşte o vizită specială, iar "colindătorii" sunt răsplătiţi, în schimb, cu mâncare.

28 dec. 2015, 14:11
Ştefan Hruşcă colindă pentru toată lumea. Ai să rămâi surprins cine îl colindă pe artist în Canada

Viaţa lui Ştefan Hruşcă în Canada este una cât se poate de liniştită, scrie spynews.ro. Artistul locuieşte împreună cu familia într-o casă aflată la marginea unei păduri, bucurându-se de linişte şi de aerul curat.

Citeşte şi Anamaria Ferentz, sexy pe plajă în costum de Crăciuniţă

Doar că aproape în fiecare zi, cunoscutul colindător român, primeşte o vizită inedită, iar vizitatorilor obişnuieşte să le ofere bucate alese special pentru ei.

Este vorba despre un cerb şi o căprioară, care vine însoţită de puiul ei. „Un cerb şi o căprioară care vine cu puiul ei mă vizitează constant. Sunt domesticiţi. Stând foarte aproape de pădure, pe mine mă „colindă” cel mai des. Fac o mică inspecţie pe lângă curte, iar apoi pleacă. Întotdeauna le las şi eu câte ceva de mâncare”, a spus Ştefan Hruşcă.

Artistul mai are acasă şi un câine pe care îl cheamă „Diesel”, de care se ocupă în fiecare zi. „La început nu eram foarte atras de ideea de a avea un câine. Dar cum băiatul meu a venit cu el acasă, l-am acceptat. Acum, nu m-aş mai despărţi de el”, a mai spus artistul.