Ştefan Radu a dezvăluit ce decizie a luat în legătură cu revenirea la NAŢIONALĂ

Ștefan Radu a comentat pentru presa italiană posibilitatea revenirii la echipa naţională a României după patru ani de la ultimul meci jucat pentru "tricolori". "Decizia e luată", a anunţat fundașul în vârstă de 31 de ani al lui Lazio.

30 nov. 2017, 18:15
Ştefan Radu a dezvăluit ce decizie a luat în legătură cu revenirea la NAŢIONALĂ

Ștefan Radu vrea să joace doar la Lazio în acest final de carieră. Prezent la decernarea premiilor biancoceleste, unde a fost recompensat pentru atașamentul față de club dovedit în mai multe rânduri (este veteranul echipei, de 10 ani pe „Olimpico”), apărătorul în vârstă de 31 de ani a anunțat: „Nu mă întorc la națională. Decizia e luată”.

Ştefan Radu a ănceput deja negocierile pentru prelungirea contractului. Actualul acord expiră pe 30 iunie 2020 și intenționează să semneze până în 2022. După retragere, va rămâne la club, în staff-ul tehnic sau în cel administrativ.

Ştefan Radu a dezvăluit MOTIVUL REAL pentru care refuză NAŢIONALA

„Accidentările mi-au afectat randamentul, dar mă simt bine, datorită acestui grup puternic”, a mai spus fundașul, încheind: „Nu voi uita niciodată ziua de 26 mai 2013, când am cucerit Cupa ce va rămâne în istorie, în fața Romei. Cu o săptămână înainte, ultrașii ne-au avertizat: Ori câștigați trofeul, ori plecați toți! Și am învins!”.