Ştefan Radu, operat de urgență în Italia! Anunțul lui Lazio: „Va fi monitorizat în următoarele ore!”

Ștefan Radu, fundaşul român al lui Lazio Roma, va rata prima manșă cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Fotbalistul a fost operat, joi, de hernie inghinală, după cum a anunțat clubul capitolin.

18 feb. 2021, 19:11
Ştefan Radu, operat de urgență în Italia! Anunțul lui Lazio: „Va fi monitorizat în următoarele ore!”
Ştefan Radu

Ştefan Radu, operat de urgență! Dacă totul decurge normal, Ștefan Radu ar urma să revină pe teren peste două săptămâni. Bayern va juca pe 23 februarie împotriva celor de la Lazio, de la ora 22:00, iar românul speră să fie pe teren în returul de la Munchen, programat pe 17 martie.

Ştefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală

„În cursul dimineţii, fotbalistul Ștefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a reuşit perfect. Sportivul va fi monitorizat clinic în următoarele ore, pentru a stabili timpul necesar pentru reluarea activităţii”, a precizat clubul din Roma.

Ștefan Radu trebuia să joace în partida cu Inter, în care era anunțat titular, dar lucrurile s-au schimbat la încălzire, atunci când fundașul român a acuzat dureri. Fostul dinamovist a ajuns pe mâna medicilor, care au ajuns la concluzia că este vorba de hernie înghinală. Operația nu a putut fi amânată, iar Ștefan Radu va rata trei meciuri importante ale lui Lazio. Potrivit jurnaliștilor de la Il Tempo, fostul internațional român va lipsi de pe teren în jur de două săptămâni și va rata meciurile cu Sampdoria (Serie A), Bayern Munchen (Champions League) şi Bologna (Serie A).

ADIO, NAŢIONALĂ. Ştefan Radu nu vrea să mai joace pentru ROMÂNIA

Ștefan Radu, 34 de ani, a jucat 398 de meciuri pentru Lazio, în toate competițiile, şi se află la doar trei meciuri de recordul lui Giuseppe Favalli, care a jucat la Lazio între 1992 și 2004, și a strâns 401 prezențe pentru italieni.