Ștefania și Speak vor deveni părinți? Anunț – bombă în showbiz! „Bine ai venit în club, tati”

Ștefania și Speak vor deveni părinți. Acesta e anunțul pe care Codin Maticiuc, apropiat al cuplului, l-a făcut pe rețelele sociale.

27 ian. 2022, 10:21
Ștefania și Speak vor deveni părinți? Anunț – bombă în showbiz! „Bine ai venit în club, tati”

Ștefania și Speak formează de mulți ani un cuplu pe care mulți îl îndrăgesc. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iar Codin Maticiuc susține că cei doi așteaptă acum un copil.

În tot acest timp, Codin Maticiuc se ține de glume. Afaceristul a spus, în glumă, că cei doi se pregătesc să fie părinți. Artiștii nu au făcut nicio declarație pe acest subiect.

”Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând. Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

Foștii concurenți de la Asia Express sunt plecați într-o vacanță exotică în Indonezia. Spre ghinionul lor, cei doi au fost testați pozitiv cu Covid, iar acum sunt nevoiți să stea în izolare într-un hotel din Jakarta. Hotelul în care stau cei doi lor este insalubru. De asemenea, angajații hotelului nu înțeleg limba engleză, comunicarea cu aceștia fiind una dificilă.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak recent pe Instagram.

Citește și Speak și Ștefania, confirmați pozitiv cu COVID-19. Vacanța lor în Bali a fost distrusă