Stela Popescu, înmormântată alături de mare ei dragoste, Puiu Maximilian. Actriţa mult iubită a fost depusă la Cimitirul Cernica VIDEO

Duminică gongul a bătut pentru ultima oară pentru Stela Popescu, iar cortina s-a închis tăcută peste destinul ei. Este ultimul drum pe care marea doamnă a comediei şi a filmului românesc l-a mai parcurs printre oameni. De astăzi, Stela Popescu a plecat pentru totdeauna să întregească pe cer constelaţia celor mai strălucitoare stele.

26 nov. 2017, 07:17

Stela Popescu, actriţa mult iubită, a fost luată de la Teatrul „Constantin Tănase” şi dusă la Mănăstirea Cernica. După ora 13.00, Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare.


Sicriul cu trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus duminică în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, iar după ora 13.00 a fost înmormântată alături de mare ei dragoste, Puiu Maximilian.

La Teatrul Constantin Tănase au fost şi marii artişti ai ţării, pentru a-şi lua rămas bun de la colega lor. I-au dus flori, au aprins lumânări, au şoptit rugăciuni şi cu toţii şi-au amintit cu drag de iubirea si voia buna emanate de Stela Popescu.

„Nu numai că era o actriţă mare, dar ea şi un suflet mare, un om extraordinar, un om pe care te puteai baza oricand la orice ora. E o pierdere pentru ţara noasra si pentru fiecare dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească”, a spus Marius Ţeicu.

 

Vezi care au fost: Bărbaţii care i-au marcat viaţa Stelei Popescu

Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever. 

Citeşte şi: Primul soţ al Stelei Popescu, DEZVĂLUIRI despre modul în care a fost găsită actriţa în propria casă: „Avea o dâră de sânge la gură”