Stela Popescu îl critică pe Mihai Bendeac: „Orice prost de pe stradă poate să facă d-astea”

Diferenţele dintre generaţii şi criticile aruncate între ele se fac simţite şi în lumea artistică. Actriţa Stela Popescu afirmă că nu este de acord cu stilul adoptat de Mihai Bendeac şi felul în care acesta face divertisment.

25 oct. 2017, 13:15
Stela Popescu îl critică pe Mihai Bendeac: „Orice prost de pe stradă poate să facă d-astea”

Stela Popescu a afirmat că Mihai Bendeac a fost un student foarte bun la teatru, însă drumul pe care l-a ales nu poate fi pe placul tuturor. Actrița este de părere că oricine ar putea spune ceea ce a spus el și că nu dă dovadă de talent în acest fel.

Citeşte şi Gabi Tamaş şi Mihai Bendeac, la un pas de încăierare. Au fost despărţiţi de bodyguarzi. „Mi-a zis că trebuie să mă bată…”

„Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea. Și-așa m-a certat pe mine Victor Rebengiuc că sunt artistă de bancuri, să vedeți ce va fi de acum înainte: numai bancuri, că nu are nimeni timp să asculte un monolog,” a declarat Stela Popescu la un interviu DCNews Live.

Mihai Bendeac, MESAJ CIUDAT pentru fani. „Anunţ. Începând de mâine dimineaţă…”