Stele zburătoare: floarea de piersic, sex şi bautură în Luna Iepurelui, Anul Cocoşului

Luna Iepurelui de Apa Yin incepe pe 6 martie. Atat Iepurele, animalul guvernator al lunii, cat si Cocosul, animalul guvernator al anului sunt denumite animale ale florii de piersic. Florile de piersic au legatura cu iubirile, cu aventurile si sexul. Pot aduce in acelasi timp si scandaluri sexuale, viol, hartuire.

20 mart. 2017, 10:48

Previziunile bazate pe feng shui au la baza configuratiile stelelor zburatoare lunare si anuale ale perioadei studiate.

Iata configuratia stelelor zburatoare din Luna Iepurelui:

Energiile din centrul spatiului indica probleme legate de dependenta. Steaua 1 anuala este o stea de apa, avand legatura cu lichidele si bauturile. Steaua 7 lunara reprezinta o femeie tanara, si are legatura cu sexul, cu gura, vorbitul, barfa, scandalul, agresivitatea si violenta. Combinatia celor doua stele zburatoare este numita in feng shui ” vin si femei”. Acest tip de energie indica posibile probleme legate de lipsa de control si cumpatare in ceea ce priveste bautura si sexul, dar in acelasi timp poate indica si altfel de dependente: colectionarea unor obiecte ciudate, shopping mania, dependenta de computer etc. Printre clientii mei feng shui am intalnit persoane care aveau combinatia 1-7 in dressing, si aveau enorm de multe haine, care nu mai aveau loc in dulapuri, ci stateau imprastiate in casa. De asemenea, am avut un client al carui dormitor se afla pe stelele 1-7 si acesta avea o colectie impresionanta de reviste porno. Iar in cazul unei fetite de liceu care dormea pe 1-7, aceasta energie ii aducea multe neplaceri la scoala, unde colegii ii faceau foarte multe avansuri si ea se simtea agresata.

Sectorul cel mai problematic in luna martie este sectorul de Sud, unde se formeaza combinatia dezastruoasa 5 anual- 2 lunar. Aceasta aduce accidente, pierdere, nenoroc, obstacole si chiar decese. Se recomanda ca in luna martie sa nu calatoresti spre destinatiile sudice ale tarii, continentului sau lumii. Pentru a dispersa aceasta influenta nenorocoasa, in casa in sectorul de Sud trebuie sa eviti toate nuantele de rosu, roz, grena, oranj, si sa amplasezi multe obiecte din metal. De asemenea, trebuie sa te protejezi de 5-2 punand in Sud un clopotel de vant metalic cu 6 tije, Pagoda celor cinci elemente metalica sau Kalachakra Stupa metalica.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum se astern energiile feng shui la tine in casa, sau daca vrei sa inveti o noua profesie, vino la Feng Shui Studio sa urmezi cursul de Feng Shui profesional predat de Diana Roman, expert international feng shui si Ba Zi – astrologie chineza.

Detalii:

www.fengshui-studio.ro

www.scoaladefengshui.net

Articol scris de Diana Roman, specialist feng shui, expert Ba Zi astrologie chineza Cele patru coloane ale destinului