Stelian Bujduveanu: „Implementăm soluțiile de trafic pentru Greenfield până la sfârșitul acestui an!”

Așa cum am promis, deblocăm situația celor peste 6500 de locuitori ai cartierului Greenfield, anunţă Stelian Bujduveanu.

21 dec. 2023, 14:14
Stelian Bujduveanu: „Implementăm soluțiile de trafic pentru Greenfield până la sfârșitul acestui an!”

Stelian Bujduveanu a făcut un anunţ important pentru mii de bucureşteni înainte de Crăciun. „Implementăm soluțiile de trafic pentru Greenfield până la sfârșitul acestui an!
Așa cum am promis, deblocăm situația celor peste 6500 de locuitori ai cartierului Greenfield.
Împreună cu deputatul PNL și Președintele PNL Sector 1, George Tuță, am participat la ședința Comisiei Tehnice de Circulație PMB, acolo unde am avizat soluția finală care va elimina conflictul de trafic din zonă.
Proiectul propune reconfigurarea spațiului de sub pasajul Otopeni, inclusiv amplasarea unui sens giratoriu, astfel încât să fie permise toate relațiile de trafic necesare.
Pe românește: coada de la intersecția cu strada Jandarmeriei și până la Centura București va dispărea. Iar cei 6.500 de oameni „captivi” în scandalul Greenfield vor primi ceea ce li se cuvine oricăror cetățeni de bună-credință: dreptul la servicii publice de calitate, la o administrație flexibilă și eficientă.
Credem cu tărie că soluțiile în administrația publică nu pot fi decât integrate, transpartinice și bazate pe cooperare și dialog care pune în prim-plan cetățeanul și drepturile acestuia.
Săptămâna viitoare, după obținerea acordului de la CNAIR, începem lucrările!”, anunţă Stelian Bujduveanu pe Facebook.