Stelian Ion îl împunge pe Iohannis chiar înainte de consultări: „Sper să fie consultări reale, nu doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale”

Stelian Ion, fostul ministru al Justiţiei, a aruncat cu săgeţi către preşedintele Klaus Iohannis chiar înainte de consultările de luni de la Palatul Cotroceni.

10 oct. 2021, 21:09
Stelian Ion îl împunge pe Iohannis chiar înainte de consultări: „Sper să fie consultări reale, nu doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale”

Stelian Ion a declarat că speră să nu fie doar „o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale”, ci nişte consultări reale.

„Sper ca întâlnirea de la Cotroceni să fie ocazia pentru consultări reale, dincolo de orice partizanat, și nu doar o bifare a atribuțiilor prezidențiale constituționale. Și să fie și ocazia pentru a spune fiecare, cu onestitate, dacă și cât susține cu adevărat reformele”, a scris duminică seara pe Facebook Stelian Ion.

Programul consultărilor de luni:

Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, marți, în Parlament. 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.