Stelian Tănase, declarație șocantă. „Mai bine să mor subit, decât să zac prin spitale mizere!”

Stelian Tănase a avut o reacţie dură pe tema şpăgilor din spitale. Celebrul analist politic a dezvăluit despre o conversație avută cu un amic, în care se întreabă retoric dacă, după creșterea salariilor medicilor, "plicurile sunt mai voluminoase sau mai subțiri".

29 mart. 2021, 16:41
Stelian Tănase, declarație șocantă. „Mai bine să mor subit, decât să zac prin spitale mizere!”

Stelian Tănase a avut o reacţie dură pe tema şpăgilor din spitale. Celebrul analist politic a dezvăluit despre o conversație avută cu un amic, în care se întreabă retoric dacă, după creșterea salariilor medicilor, „plicurile sunt mai voluminoase sau mai subțiri”.

Stelian Tănase: „Mai bine să mor subit, decât să zac prin spitale mizere!”

„Un amic m-a întrebat în acest weekend dacă șpăgile în spitale s-au mărit sau au scăzut în timpul pandemiei? Am ridicat din umeri, ce să zic? Mi-a răspuns tot el: – Cred ca este ca la taxi, costă mai mult și nu se dă chitanță pentru că aparatul de taxat nu merge. Apoi amicul și-a adus aminte de ceva si m-a întrebat: – Dar după creșterea salariilor medicilor, plicurile sunt mai voluminoase sau mai subțiri? – Habar nu am, i-am zis. Nu am informatii mai noi. – Incerc să mă vada un cardiolog, dar nu reusesc din păcate. N-are chef sa ma vada. Cam șnapan și cîrpaci de felul lui. Amice, entuziasmul și devotamentul medicilor – mai ales la cei notorii – este aproape zero. Nu-ti mai pasa dupa ce ai deja măcar o vila, plus conturi babane, vacante in locuri de lux, masina high class…
– Da, zic, dar nu poți să-ți dai seama pînă nu te confrunți concret cu situația. Regimul plicurilor este o treabă serioasă și necesită cercetări aprofundate. E o stiință mai sofisticată decît medicina”, a scris Stelian Tănase pe Facebook.

Stelian Tănase, fost preşedinte şi director general: „TVR ar trebui închisă!”

Stelian Tănase a vorbit și despre „spitalele mizere” din România. „Am rîs amîndoi, ce să-i faci! Haz de necaz. Si el cardiac și diabetic ca mine. Suntem tovarăși de suferință. Conversatiile noastre sunt în jurul glicemiei si colesterolului. Știm cum o s-o terminăm și, aproximativ, cînd. Un medic fff cunoscut m-a avertizat ca o sa mor subit. Multumesc de informatie. E mai bine asa, decit să zac prin spitale mizere. Pe scurt, eu si amicul, compătimim împreună. Aleluia!”, a fost mesajul lui Stelian Tănase.