Steliana Sima, de la agent de poliție la o carieră în muzică: „Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare”

Steliana Sima este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. Puțini sunt cei care știu că înainte de a cocheta cu muzica, aceasta a fost agent de poliție.

09 dec. 2022, 17:37
Steliana Sima, de la agent de poliție la o carieră în muzică: „Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare”

Steliana Sima a debutat în muzică în anii 80. Artista a lucrat în cadrul Ministerului de Interne și era chiar foarte bună în meseria de apărător al legii.

Steliana Sima, de la agent de poliție, la una dintre cele mai îndrăgite artiste

Cu toate că este pe scenă de o viață, și asta pentru că își face meseria foarte bine, Steliana a fost agent de poliție înainte de a lua contact cu muzica.

„Eu m-am pensionat, nu mai sunt în cadrul Ministerului de Interne, și m-am pensionat ca ofițer. Chiar dacă nu am făcut Academia de Poliție, din 87 sunt în Ministerul de Interne, când am venit ca solist vocal la Ansamblul Ciocârlia. După ani de zile am văzut cum merg lucrurile și au început să scoată posturi la concurs. Mi-am zis că ar trebui să mă înscriu și eu și așa am intrat în viața militară. Ca om m-a disciplinat foarte mult armata. Eu când am venit la Ansamblul Ciocârlia aveam 20 de ani, mi-a fost foarte greu să mă adaptez, plângeam și m-am dus la șef să-i spun că vreau să plec acasă. Acolo mi-am luat o muștruluială zdravănă, am mai plâns o dată și am început să mă obișnuiesc. Ba am ajuns sa fiu una dintre cele mai bune in poligonul de tragere”, a spus Steliana Sima pentru fanatik.ro.

Ei bine, dragostea pentru muzică a fost mult mai mare decât pentru uniforma de polițistă, așă că a mers înainte către o carieră de succes în muzică.

Citește și : Andi Moisescu, primele declaraţii despre relația cu Andra, colega lui de la Românii au Talent: „Andra o să fie tot timpul pe primul loc”

„Nu cred că eu am decis, eu cred că așa m-am născut. Atunci când mama îmi cânta când eram bebe și se oprea, eu începeam să cânt și mă legănam singură. Când am început să vorbesc la fel făceam, iar la grădiniță educatoarea a descoperit și ea că există un pui de talent în mine și l-a fructificat. Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Citește și : Tudor Chirilă a vorbit despre operația suferită în Germania: „Aproape că mă bucur că am trecut prin asta”

Cum s-au cunoscut Steliana Sima și soțul ei

Cunoscuta artistă și soțul ei sunt împreună de trei decenii. Aceștia au trecut prin bune, dar și prin rele. În urmă cu ceva timp, aceasta a povestit cum s-au cunoscut cei doi.

„Nu ştiu dacă neapărat ochii l-au cucerit, dar ne-am cunoscut dintr-o pură coincidenţă. Ne-am văzut prima oară în faţa unei cabine telefonice. M-a invitat s-a fumez cu el două pachete de ţigări în acea seară chiar dacă eu sunt nefumătoare, iar de atunci suntem de nedespăţit. Iar în casă sunt general.La început te cunoști, te îndrăgostești, iubești. Rămâne iubirea, dar dacă nu există respect, nu poți să reziști. Și m-a susținut foarte mult, e un om foarte echilibrat, cerebral.A fost ofițer de poliție și este un om extraordinar de calculat și calm. Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui și să primești o vorbă frumoasă” , a declarat Steliana Sima, la un moment dat, pentru Antena Stars.