Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu au plâns pe scenă când au cântat melodia lui Petrică Mîţu Stoian. Momentul care a emoţionat pe toată lumea

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Constantin Enceanu i-au adus un omagiu regretatului Petrică Mîţu Stoian în cadrul spectacolului "Seara magică de Crăciun" de la Sala Palatului.

20 dec. 2021, 08:31
Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu au plâns pe scenă când au cântat melodia lui Petrică Mîţu Stoian. Momentul care a emoţionat pe toată lumea

Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu, moment emoţionat dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cei trei artişti au cântat cu lacrimi în ochi o melodie a regretatului artist.

Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu, moment emoţionant la Sala Palatului

Colegii şi prietenii lui Petrică Mîţu Stoian i-au dedicat regretatului artist un moment special în cadrul spectacolului „Seara magică de Crăciun”.

Citeşte şi Dezbaterea succesiunii după Petrică Mîţu Stoian a fost amânată. Cu ce probleme s-ar putea confrunta moştenitorii

Pe ecranul imens instalat pe scena Sălii Palatului s-au derulat imagini cu unul dintre videoclipurile artistului, iar Steliana Sima, Constantin Enceanu si Mariana Ionescu Capitanescu l-au acompaniat pe colegul şi prietenul lor.

Momentul artistic emoţionant a fost aplaudat minute în şir de cei prezenţi în sală. Cei trei cântăreţi de muzică populară au transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

”Aplauzele le primeste prietenul nostru, Petrica Mitu Stoian! Vreau sa va marturisim ca a fost cel mai greu moment din viata noastra, ca artisti. Nu credeam ca o sa traim astfel de momente pe o scena. Din nefericire, iata ca vorbim la trecut de Petrica, de bunul nostru prieten, dar sunt convins ca de acolo, de sus, ne urmareste si se bucura ca ii pomenim numele de fiecare data. Petrica, Dumnezeu sa te aiba in paza! Te vom purta in sufletul nostru intotdeauna!”, au transmis Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu, potrivit Starpopular.ro. 

Regia spectacolului a fost semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune.

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, în Spitalul de Urgență Reșița. Artistul se afla de ceva vreme la secția ATI a unității medicale, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa efectuează cercetări legate de moartea solistului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pe rol fiind înregistrat un dosar penal având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă.

Citeşte şi Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Ce spunea despre Doru Gusman