Steliana Sima s-a infectat cu COVID. Interpreta a fost la un pas de a chema salvarea

Steliana Sima, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Artista a început să aibă primele simptome în urmă cu cinci zile.

27 nov. 2020, 22:56
Steliana Sima s-a infectat cu COVID. Interpreta a fost la un pas de a chema salvarea

Steliana Sima s-a infectat cu COVID. Interpreta a participat recent la filmările unor emisiuni speciale alături de mai mulți artiști români și consideră că ar fi luat virusul de acolo.

Citește și: Ce se întâmplă cu slubjele de Crăciun anul acesta. Anunț de ultimă oră al secretarului general al Guvernului!

”Eu din conștiință am făcut un test, a început să mă mănânce nasul, mă durea urechea, dar am zis să fac un test. Mă gândeam că poate sunt asimptomatică, mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv.”, a povestit Steliana Sima, pentru antenastars.ro.

Primele simptome au fost pierderea gustului și a mirosului, dar apoi au apărut durerile de cap, temperatura și tusea care s-au agravat de la o zi la alta. Interpreta susține că nu se simte bine și a fost la un pas să cheme salvarea pentru a o transporta la spital, tusea este cea care îi face probleme artistei.

”Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău. Am fost la un pas să chem salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea care mă omoară. La 37,8 am reușit să o țin sub control. Tusea este cea care mă ucide. Ai senzația de a sta să zaci, nu îmi mai trebuie nimic.

Steliana Sima s-a infectat cu COVID. Interpreta a rămas fără gust și miros timp de trei zile, însă susține că temperatura mare a corpului îi da dureri de cap și frisoane.

”Nu am avut trei zile gust și miros, acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce virusul a cotit-o iar. În mod normal ar fi trebuit ca după cinci să mă simt mai bine, dar nu mă simt. Temperatura asta îți dă și dureri de cap și transpir.”, a mărturisit artista.

În ultima perioadă, Steliana Sima a participat la mai multe evenimente alături de mai mulți artiști din România.